Futbol Başakşehir Royal Antwerp maçı ne zaman, saat kaçta? Başakşehir Royal Antwerp UEFA Konferans Ligi play-off maçı ve hangi kanalda, şifresiz mi?
Paylaş
Başakşehir Royal Antwerp maçı ne zaman, saat kaçta? Başakşehir Royal Antwerp UEFA Konferans Ligi play-off maçı ve hangi kanalda, şifresiz mi?

Başakşehir, UEFA Konferans Ligi play-off turu ilk maçında Royal Anterp ile karşı karşıya geliyor. Başakşehir turnuvada Maccabi Netanya ve Breidablik karşısında galip gelerek play-off turuna yükselmişti. Şimdi kendi sahasında Belçika ekibi Royal Antwerp'i geride bırakmanın planını yapıyor. Peki, Başakşehir Royal Antwerp maçı ne zaman, saat kaçta? Hangi kanalda, şifresiz mi? İşte milyonların takip ettiği maça dair ayrıntılar…

Başakşehir Royal Antwerp maçı için geri sayım başladı. 18 Ağustos Perşembe akşamı İstanbul’da UEFA Konferans Ligi play-off turunda galibiyet için sahaya çıkacak. Karşılaşmayı canlı izlemek isteyen fulbol severler ise sabah saatlerinden itibaren Başakşehir Royal Antwerp UEFA Konferans Ligi play-off maçı yayın bilgilerini araştırmaya başladı.

Haberin Devamı

BAŞAKŞEHİR ROYAL ANTWERP MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Başakşehir Royal Antwerp maçı 18 Ağustos Perşembe akşamı saat 21.45’te başlayacak.

Royal Antwerp Başakşehir rövanş maçı ise 25 Ağustos 2022 Perşembe günü oynanacak.

BAŞAKŞEHİR ROYAL ANTWERP UEFA KONFERANS LİGİ PLAY-OFF MAÇI VE HANGİ KANALDA, ŞİFRESİZ Mİ?

Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacak Başakşehir Royal Antwerp UEFA Konferans Ligi play-off maçı TRT1 ekranlarında canlı olarak yayınlanacak. Heyecan dolu mücadeleyi Fransa Futbol Federasyonundan hakem Jerome Brisard yönetecek.

BAŞAKŞEHİR ROYAL ANTWERP MAÇI MUHTEMEL 11'LER

Başakşehir: Volkan, Caicara,Duarte, Ndayshimiye , Lucas Lima, Biglia, Serdar, Mahmut, Berkay,Mounir, Okaka

Antwerp: Butez, Leat,Alderweireld,Pacho, Vines, Nainggolan, Gerkens, Yusuf, Miyoshi, Frey, Balikwisha