Futbol Başkan Çebi'den TFF açıklaması! 'Tahammül sınırımız bitti!'
Paylaş
Başkan Çebi'den TFF açıklaması! 'Tahammül sınırımız bitti!'

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Alanyaspor maçının hakemi Yasin Kol hakkında görüşmek için Türkiye Futbol Federasyonu Tesisleri'ne gitti. Çebi, TFF ziyaretinin ardından açıklamalarda bulundu.

Çebi, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ile görüştü. Beşiktaş Başkanı, siyah-beyazlı takımın son oynadığı Alanyaspor maçı hakemi Yasin Kol hakkında rahatsızlığını dile getirdi. Hakem Yasin Kol'un kararları spor otoriteleri tarafından eleştirilmişti.

Haberin Devamı

ÇEBİ: TAHAMMÜL SINIRIMIZ BİTTİ

TFF ziyaretinin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Çebi, "Beşiktaş'ın bundan fazlasını kaldıracak limiti kalmadı. Tahammül sınırımız bitti. Hakemlerin hata yapma şansı yok. Nasıl bir cerrahın ameliyatta hata yapma şansı yoksa hakemlerin de yok. Bir maçta 10 tane hata olmaz. Gerekenin yapılacağını umuyoruz ve bekliyoruz. Beşiktaş'ın bundan fazlasını kaldıracak limitinin kalmadığını ilettik. Artık haksızlığa uğramak istemiyoruz.

'ARADAKİ FARKI SORDUK'

Başka kulüplerin de haksızlığa uğramasını istemiyoruz. Kendilerine güvenmek, inanmak istiyorum. Fenerbahçe maçı ile bizim maçtaki fotoğrafı önlerine koyduk. Aradaki farkı sorduk. Geçen sezon sorunları bitirmek için bir operasyon yapmışlardı, sonra vazgeçtiler. Sorun yeniden geri döndü. Bence hata yaptılar.

Haberin Devamı

Siyah-beyazlı kulüp 3-0 öne geçtiği ancak 10 kişi kaldıktan sonra sahadan 3-3 beraberlikle ayrıldığı Alanyaspor maçının ardından da sert bir açıklama yapmıştı.