Futbol Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den TFF başkanlık seçimi açıklaması
Paylaş
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den TFF başkanlık seçimi açıklaması

Beşiktaş’ta ikinci kez başkanlık seçiminden galibiyetle ayrılan Ahmet Nur Çebi, Posta’dan Faik Gürses'e çok özel açıklamalarda bulundu. Kongrenin ardından Beşiktaş’taki ilk icraatları hakkında bilgiler veren Çebi’nin açıklamaları dikkat çekti.

 

Çebi’nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Haberin Devamı

Şimdi çalışma zamanı. En iyi Beşiktaş’ı sahaya sürmek için canla başla çalışıyoruz. Yeni sezonda en iyi kadroyla mücadele edeceğiz. Bunun için ben ve arkadaşlarım canla başla çalışıyoruz. Amacımız taraftara güzel bir Beşiktaş sunabilmek. Çok güzel şeyler olacak.

"FORVET ARAYIŞI SÜRÜYOR"

Teknik direktörümüz Valerien Ismael ile sürekli temas halindeyiz. Özellikle santrfor mevkii için arayışlar en yoğun şekilde sürüyor. Bu bölgeye taraftarın da görmek istediği en güzel isimleri katmaya çalışıyoruz.

"EN İYİ ŞEKİLDE BAŞLAYACAĞIZ"

Hocamız gece ve gündüz Ümraniye’de çalışıyor. Hocamız da biz de heyecanlıyız. Sezona en iyi şekilde hazırlanacağız. İyi bir hazırlık devresinin ardından lige en iyi şekilde girmeyi planlıyoruz.

Haberin Devamı

"TFF SEÇİMİNDE TAVRIMIZ BELLİ"

Bu ay gerçekleşecek TFF kongresi öncesinde söylediklerimizin arkasındayız. Hiçbir kurumun devamı olan isimleri, yeni yönetimde görmek istemiyoruz. Oyumuzu bu kriterlere göre belirleyeceğiz.