Futbol Beşiktaş, Galatasaray derbisine hazır
Paylaş
Beşiktaş, Galatasaray derbisine hazır

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 29'uncu haftasında Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla tamamlayarak kampa girdi.

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde teknik direktör Önder Karaveli’nin yönetiminde gerçekleştirilen idman yaklaşık 1.5 saat sürdü. Kondisyon ve taktik çalışması şeklinde gerçekleşen idman; ısınma, istasyon koşuları ve stretching çalışmasıyla başladı. 5’e 2 çalışmasının ardından taktik program uygulandı. Antrenman, çift kale maçla sona erdi. Siyah-beyazlı ekipte Josef de Souza ve Atiba Hutchinson takım ile birlikte çalıştı.

Haberin Devamı

KAMP KADROSU BELLİ OLDU

Beşiktaş Teknik Direktörü Önder Karaveli, Galatasaray maçı kadrosuna 21 futbolcuyu dahil etti. Siyah-beyazlı ekibin kamp kadrosunda Miralem Pjanic, Oğuzhan Özyakup, Mehmet Topal, Welinton ve Kevin N'Koudou yer almadı. Son idmanda takımla birlikte çalışan Josef De Souza ve Atiba Hutchinson ise kadroya dahil edildi.

Beşiktaş'ın kamp kadrosunda yer alan isimler şu şekilde;

Ersin Destanoğlu, Emre Bilgin, Valentin Rosier, Rıdvan Yılmaz, Francisco Montero, Josef de Souza, Michy Batshuayi, Gökhan Töre, Can Bozdoğan, Atiba Hutchinson, Cyle Larin, Rachid Ghezzal, Necip Uysal, Domagoj Vida, Kenan Karaman, Kerem Kalafat, Serdar Saatçı, Güven Yalçın, Emirhan İlkhan, Umut Meraş, Alex Teixeira

Haberin Devamı

İSTANBUL, (DHA)