Futbol Beşiktaş ile Ismael 2.5 yıllığına anlaştı: İşte KAP ve detaylar
Paylaş
Beşiktaş ile Ismael 2.5 yıllığına anlaştı: İşte KAP ve detaylar

Beşiktaş, teknik direktör Valerien Ismael ile 1 yılı opsiyonlu 2.5 yıllık sözleşme imzalandığını KAP'a bildirdi. Valerien Ismael, bu akşam saat 18.00'da takımın başında ilk idmanına çıkacak.

 

Beşiktaş , her konuda anlaşmaya vardığı Valerien Ismael'i dün akşam İstanbul'a getirmişti.

Haberin Devamı

Siyah-Beyazlılar, Fransız teknik direktör Valerien Ismael ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere toplam 2 buçuk yıllık sözleşme imzaladığını KAP'a bildirdi.

Beşiktaş'tan Kamuyu Aydınlatma Platformu’na yapılan açıklama şöyle:

"Profesyonel Futbol Takımımızın Teknik Direktörlüğü konusunda Valerien Alexandre Ismael ile 25.03.2022 (bugün) tarihinden başlamak üzere 2022-2023 sezonu sonuna kadar ve 2023-2024 sezonu için 1 yıl opsiyonlu olacak şekilde sözleşme imzalanmıştır. Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur."

Valerien Ismael, İstanbul’a geldi Beşiktaş’ın prensip anlaşmasına vardığı teknik direktör Valerien Ismael, İstanbul’a geldi.

Bu akşam idmana çıkacak

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Valerien Ismael, bu akşam saat 18.00'da takımın başında ilk idmana çıkacak.
Deneyimli teknik adam, tesislerde idman öncesi tüm futbolcular ile tek tek tanışacak.

Fanatik

Haberin Devamı

Üç yıldır çalıştırdığım takımlara 3-4-3 oynatıyorum. 150 maçın üstünde bir deneyimden bahsediyoruz. Şampiyonlar Ligi Elemeleri, Avrupa Ligi Elemeleri ve İngiltere'de Premier Lig ekiplerine karşı böyle oynadık. Ben takımlarımı 3-4-3 sisteminde oynatıyorum. 150 maçlık bir deneyimden bahsediyoruz. Artık bu sistemde uzmanlaştığımı düşünüyorum