Futbol Beşiktaş'ta N'Koudou'nun Dünya Kupası sevinci! Teklif...
Paylaş
Beşiktaş'ta N'Koudou'nun Dünya Kupası sevinci! Teklif...

Beşiktaş'ın Kamerun asıllı Fransız oyuncusu Kevin N'Koudou'ya 2022 Katar Dünya Kupası'nda oynama şansı doğdu. Turnuvada yer alacak olan Kamerun, oyuncuya teklifte bulundu ve N'Koudou bu teklifi kabul etti.

Beşiktaş 'ın Kamerun asıllı Fransız oyuncusu Georges-Kevin N'Koudou, Dünya Kupası'nda forma giyebilir. 2022 Katar Dünya Kupası'na katılım hakkı elde eden Kamerun Millî Takımı'nın yetkilileri, Kamerun asıllı oyuncu ile temasa geçtiler.

Haberin Devamı

Allez les Lions'ın haberine göre N'Koudou, millî takım yetkilileri ile gerçekleştirdiği görüşme sonrasında Kamerun adına oynama teklifini kabul etti. 27 yaşındaki oyuncunun Kamerun Millî Takımı kadrosuna dahil edilmesi bekleniyor.

Fransa'da Versailles'da Kamerunlu bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen N'Koudou, alt yaş grubu millî takımlarında da Fransa forması giymişti. 2013'te Nantes ile profesyonel olduktan sonra birkaç kez Kamerun ile adı anılan N'Koudou'nun o dönemde kendisine yapılan teklifleri reddettiği belirtiliyordu. N'Koudou'nun şimdiki olumlu kararı öncesinde eski Beşiktaşlı ve Kamerun Millî Takımı'nın kaptanı Vincent Aboubakar ile de bir görüşme gerçekleştirdiği aktarılıyor.

Fanatik

Haberin Devamı