Futbol Beşiktaş'tan Emirhan İlkhan'a yeni sözleşme
Paylaş
Beşiktaş'tan Emirhan İlkhan'a yeni sözleşme

Beşiktaş bu sezon bulduğu tüm şansları iyi değerlendiren Emirhan İlkhan ile sezon sonu masaya oturacak. Yeni sözleşmede Emirhan'ın maaşı profesyonel maaş seviyesine çıkarılacak ve yüksek bir serbest kalma maddesi koyulacak.

 

Beşiktaş'ın 17 yaşındaki genç yeteneği Emirhan İlkhan, bu sezon yaptığı çıkışla dikkatleri çekmişti. Beşiktaş öz kaynak düzeninin yeni mücevheri olarak ön plana çıkan Emirhan, Fenerbahçe derbisinde olduğu gibi bugünkü Göztepe müsabakasına da ilk 11’de başlayacak. İlkhan, orta alanda Josef de Souza’yla birlikte görev alacak.
Yeni sezonda orta sahada yaşanacak forma yarışında yer almayı planlayan Emirhan, bundan dolayı ligde kalan maçlarda en iyi performansını sergileyip teknik direktör Valerien Ismael’in gözüne girmek istiyor.
Beşiktaş yönetimi, lig bitiminde Emirhan İlkhan’la yeni sözleşme yapacak. Buna göre şu anda alt yapı oyuncusu maaşı alan yetenekli futbolcunun aylık ücretinin 100 bin TL’ye çıkarılması bekleniyor. Yönetimin, başarılı isimle 5 yıllık kontrat yapacağı ve sözleşmesine yüksek bir sözleşme fesih bedeli eklemesi düşünülüyor.

Haberin Devamı

Fanatik

Kasımpaşa Beşiktaş'a fark attı, Emirhan İlkhan gözyaşlarını tutamadı! Taraftardan protesto
Tüm gözler Emirhan İlkhan'ın üstünde! 2 dev kulüp onu izliyor