Futbol Burak Elmas'tan Abdürrahim Albayrak'a çok sert suçlama!
Paylaş
Burak Elmas'tan Abdürrahim Albayrak'a çok sert suçlama!

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, bugün yaptığı basın toplantısında Abdürrahim Albayrak'ı divan kurulunda arkasından iş çevirmek ve Elmas'ın ailesini işin içine katmakla itham etti. Elmas ayrıca Fatih Terim'i de ibrasızlık için çalışmakla suçladı.

 Burak Elmas'ın basın toplantısında Abdürrahim Albayrak ve Fatih Terim hakkındaki sözleri şöyle:

Haberin Devamı

"Şimdi sizlere Abdürrahim Albayrak'ın nasıl bir kişilik olduğunu açıklayacağım.
Abdürrahim Albayrak, Metin Sinan Aslan'a divan kurulunu çok iyi yönettiği için teşekkür etti ve devamlı konuştuklarını söyledi. O konuşmalarda nelerden bahsedildi acaba?

Abdurrahim Albayrak ve Yusuf Günay... Genel kurul iradesini hiçe saymış, 'Kuruş değil, duruş' twitleriyle takipçi kazanmaya çalışan insanların yaptıklarına bakın. İbra edilmemelerine rağmen, 2 sene mahkeme kararıyla Galatasaray'ı yönetmeye devam ettiler.

Bedavaya aldık dedikleri Oğulcan Çağlayan krizinde Galatasaray'a maddi manevi zarar verdiler.

Bunlardan sonra divan kurulunda utanmadan çıkıp bana ve aileme saldırıda bulundular.

Ben ısrarla aday olmayacağımı ve "Bana ve ekibime bulaşmayın, biz aday değiliz" dememe rağmen bizi seçim malzemesi haline getirerek üstümüze oynadılar. Devam ederlerse Galatasaray değerleri çerçevesinde onlarla mücadele edeceğim. Bu oyuna gelmeyeceğim.

Haberin Devamı

"Terim ibrasızlık için çalışmış"

Fatih Terim'le yolları ayırırken doğru kararı doğru zamanda verdim. Fatih hoca daha sonra ibrasızlık için çalışmış, teyit ettirdim. Her ne kadar ben onu sevdiğimi ve bu kararı alırken zorlandığımı söylesem de…

"Hiçbir adaya oy vermeyeceğim"

Metin Öztürk Bey, beni kayyum başkanı olmakla itham etmiştir. Galatasaray'ı hiç tanımadığını, hiç bilmediğini öğrendik. Benim iyi niyetimi de suistimal etmiştir. Dursun Özbek'e desteğimin önemi yok. Mevcut iki adaya oy vermeyeceğim.

"Campos bizden ücret almadı, mayıs ayında imzalayacaktı"

Luis Campos, şu ana kadar Galatasaray'dan herhangi bir ücret almadı. Onlar da şaşırdılar, yabancı oldukları için daha çok şaşırdılar. Luis de bu sistemde görev yapmayacağını söyledi. Yeni bir sistem kurmak istedim. Bu seçim süreci onları da şaşırttı. Luis Campos ile Mayıs ayında sözleşme imzalayacaktık. Yeni yönetim, çalışmak isterse kendisini ikna etmek zorunda."