Futbol Çakır, Aydınus ve Palabıyık'a maç verilecek!
Paylaş
Çakır, Aydınus ve Palabıyık'a maç verilecek!

MHK'de yaşanan değişikliğin ardından işler 8 Mart öncesine dönüyor. Normalleşme sürecine giren MHK'de yeni başkan Sabri Çelik, liste dışı kaldıktan sonra Tahkim tarafından göreve iade edilen 13 hakemden bazılarına görev vermeyi planlıyor.

NTV'de yer alan habere göre, MHK'de Sabri Çelik ve ekibi sonrası işler normale dönecek. 'İstenmeyen adam' Ferhat Gündoğdu'nun gidişiyle Cüneyt Çakır, Ali Palabıyık ve Fırat Aydınus başta olmak üzere 13 hakemden birçoğu bu hafta görev alacak.
Süper Lig ve 1. Lig'deki maçlarda görev yapması beklenen hakemlerden en çok merak edilen isim şüphesiz Cüneyt Çakır. Çakır'ın maç formu yakalayıp FIFA tarafından Dünya Kupası'nda görev alması hedefleniyor.
Hakem dostlarına destek için istifa eden Mete Kalkavan'ın da görev dönmesi bekleniyor.
Liste dışı bırakılan ve daha sonra Tahkim Kurulu tarafından göreve iade edilmesine rağmen Gündoğdu'nun maç vermediği hakemler şöyleydi:
Cüneyt Çakır, Ali Palabıyık, Aldulkadir Bitigen, Fırat Aydınus, Bahattin Şimşek, Burak Şeker, Suat Arslanboğa, Hüseyin Göçek, Mert Güzenge, Tugay Kaan Numanoğlu, Alper Ulusoy, Özgür Yankaya ve Mete Kalkavan

Haberin Devamı