Futbol Cengiz Ünder'den İtalyanları kızdıran sözler!
Paylaş
Cengiz Ünder'den İtalyanları kızdıran sözler!

İtalyan devi Roma'dan sezon başında Olimpik Marsilya'ya transfer olan ve başarılı performansı ile dikkatleri çeken milli futbolcu Cengiz Ünder, verdiği röportaj sonrası İtalyanları kızdırdı, eleştiri yağmuruna tutuldu.

Sezon başında Roma'dan Fransız devi Olimpik Marsilya'ya kiralanan milli yıldız Cengiz Ünder, gösterdiği başarılı performans ike adeta Ligue 1'e damga vurdu. 24 yaşındaki futbolcu, Fransız basınına verdiği röportasj sonrası İtalya'da adeta eleştiri yağmuruna tutuldu.

Haberin Devamı

'ROMA'DA DA OYNADIM AMA MARSİLYA GİBİ DEĞİL'

Marsilya ile büyük bir uyum yakalayan Cengiz Ünder, takımı sırtlayan isimlerden biri haline geldi. Başarılı performansı sonrası basının da ilgisini çeken Ünder, Fransa'da verdiği bir röportajda, "Kariyerimdeki en çılgın atmosferleri Türkiye'de yaşadım. Türkiye'de Beşiktaş 'ta benzer bir atmosfer var ve bu coşkuyu Marsilya'da da hissedebiliyorum. Marsilya'da Türkiye'deki atmosferi buldum. Roma'da da oynadım ama Marsilya gibi değil. Bu destek, futbol oynama arzumuzun ötesine geçmeye itiyor" sözlerini kullandı.

İTALYANLARI KIZDIRDI

Akşam'ın İtalyan basınından aktardığı habere göre, Cengiz Ünder'in Marsilya'nın Roma'dan daha iyi olduğunu söylemesi İtalyanları kızdırdı.

Haberin Devamı

ROMA TARAFTARLARINDAN BÜYÜK TEPKİ

24 yaşındaki milli yıldızın bu açıklamaları, Roma taraftarlarının tepkisine neden oldu. Cengiz Ünder'in Roma'da bekleneni veremediğini belirten İtalyan taraftarlar, Ünder'in özellikle taraftar noktasında Marsilya'yı daha ön planda tutmasına da bir hayli bozulduklarını ifade ediyorlar.

40 MAÇTA 12 GOL, 5 ASİST

Marsilya formasıyla bu sezon dört farklı kulvarda 40 maça çıkan Cengiz Ünder 12 gol ve 5 asist kaydetti.