Futbol Danimarka Milli Takımı'nda Trabzonspor sohbeti! Eriksen, Cornelius ve Larsen...
Paylaş
Danimarka Milli Takımı'nda Trabzonspor sohbeti! Eriksen, Cornelius ve Larsen...

Trabzonspor'un yıldız golcüsü Andreas Cornelius şu anda Danimarka Milli Takımı kampında bulunuyor. Cornelius'u kampta ziyaret eden birkaç Trabzonspor taraftarı o anları sosyal medyada paylaştı. Taraftarlarla Cornelius, Eriksen ve Stryger Larsen arasında geçen sohbet ise dikkat çekti.

 

Trabzonspor taraftarları Danimarka Milli Takımı kampını ziyaret ederek Andreas Cornelius ve takım arkadaşlarıyla konuştu.
Cornelius'a, "Larsen'i alıyor muyuz?" diye soran taraftarlar, karşılığında, espriyle karışık "Zaten bonservissiz. Hocayla konuştum, alacak" cevabını aldı.

Haberin Devamı

Taraftarın ilgisinden memnun olan Larsen de sohbete katılarak, "Cornelius ile çok iyi anlaşıyorum. Onunla Şampiyonlar Ligi'nde oynamak isterim" dedi. Bir taraftar "Trabzonspor'a transfer olduğunu açıkla, kimseye söylemem" deyince eğlenceli anlar yaşandı.

Eriksen'i de unutmadılar

Danimarka'nın yıldızı Christian Eriksen'i de boş geçmeyen taraftarlar, oyuncuya "Trabzonspor ile 3 yıllık sözleşmeye ne dersin?" sorusunu sordu. Eriksen ise gülerek, "Cornelius var. O size yeter" dedi.
Sosyal medyada paylaşılan bu görüntü kısa sürede binlerce beğeni aldı.