Futbol Dursun Özbek Genel Kurul'dan kritik yetkileri aldı
Paylaş
Dursun Özbek Genel Kurul'dan kritik yetkileri aldı

Galatasaray'da bu sabah 10.00'da başlayan genel kurul toplantısında Başkan Dursun Özbek, üyelerden bazı kritik konularda yetki istemişti. Özbek, Bankalar Birliği anlaşması, Florya arsası, Kemerburgaz Tesisleri ve Mecidiyeköy binası konularında oy birliğiyle yetkilendirildi.  

 

Galatasaray'da kritik genel kurul toplantısı sona erdi. Toplantı sonucuna göre;

Haberin Devamı
  • Dursun Özbek yönetiminin Florya arsası için talep ettiği yetki genel kurul tarafından onaylandı.
  • Dursun Özbek yönetiminin, Mecidiyeköy binası için talep ettiği yetki genel kurul tarafından oy çokluğuyla kabul edildi.
  • Dursun Özbek yönetiminin, Kemerburgaz kamp tesisi için talep ettiği yetki genel kurul tarafından oy çokluğuyla kabul edildi.
  • Dursun Özbek yönetiminin Bankalar Birliği anlaşması ile ilgili talep ettiği yetki genel kurul tarafından oy çokluğu ile kabul edildi.
Dursun Özbek: Galatasaray’a yeni taşınmazlar kazandırmak istiyoruz Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı kulübe yeni taşınmazlar kazandırmak istediklerini aktardı. Başkan Özbek, tesislerle ilgili yaptığı açıklamada ise “Galatasaray, Galatasaray'a yakışan tesisleriyle, hem amatör hem de profesyonel dallardaki başarılarıyla Ali Sami Yen ağabeyin kurduğu amaçlara hizmet etmek mecburiyetindedir. Olimpik sporları Türkiye'ye getiren kulübüz, tesislerimiz de buna uygun olmak zorunda” dedi.