Futbol Emre Belözoğlu Jorge Jesus'u savundu: Hala sabırsızlık var!
Paylaş
Emre Belözoğlu Jorge Jesus'u savundu: Hala sabırsızlık var!

Başakşehir teknik direktörü Emre Belözoğlu, Konferans Ligi ön eleme turunda oynanan Maccabi Netanya maçının ardından konuştu. Belözoğlu hem maça hem takıma hem de gündeme dair açıklamalar yaptı.  

 

Başakşehir, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Maccabi Netanya'yı 1-0 mağlup etti ve üst tura yükseldi. Turuncu-lacivertlilerin genç çalıştırıcısı Emre Belözoğlu müsabakanın ardından TRT Spor'a konuştu.

Haberin Devamı

Mesut Özil'in takımla birlikte 20-25 gün çalışması gerektiğini belirten Emre Belözoğlu, "Mesut Özil, 4-5 aydır takımla çalışmıyor. Önünde bir 20-25 gün daha olacak hazır olmak için. Biz de elimizden geleni yapıyoruz, o da elinden geleni yapıyor. Futbol oynamak istiyor. Biz memnunuz Mesut'tan. Sonunu iyi yapması gerekiyor kariyerinin" diye konuştu.

Galatasaray ve Fenerbahçe'ye dair de değerlendirmelerde bulunan Emre Belözoğlu açıklamasını şu sözlerle noktaladı:

Okan Ağabey, benim için dünyadaki en değerli 2-3 insandan birisi. Paylaştığım çok şey olan biri. Hak ettiği bir yerde, başarılı olmasını isterim. Onun da iyi olmasını yürekten istiyorum. Fenerbahçe bizim kulübümüz, başında değerli bir teknik direktör var. Enerjisi de Fenerbahçe'ye uyuyor ama Fenerbahçe'de sabırsızlık hala var gibi geliyor.

Haberin Devamı