Futbol Eray Birniçan'dan Nuri Şahin açıklaması: Söylediklerim hoşuna gitmedi, beni itti
Paylaş
Eray Birniçan'dan Nuri Şahin açıklaması: Söylediklerim hoşuna gitmedi, beni itti

Antalyaspor ile Konyaspor arasında oynanan maçın ardından Nuri Şahin, kendisiyle tokalaşan ve tutmaya çalışan Eray Birniçan'ı iterek oyuncularının yanına gitmişti. Çok konuşulan o anlara Birniçan'dan açıklama geldi.

 

Eray Birniçan sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Nuri Şahin ile arasında yaşananlara açıklık getirdi. Birniçan açıklamasında, "Nuri Şahin’e kaleci Boffin’in topu oyuna geç sokarak ahlak dışı hareket yaptığını ve uyarması gerektiğini söyledim. Nuri Şahin beni itti" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Açıklamanın tamamı şöyle:

Nuri Şahin ile U17 milli takımından arkadaşlığımız bulunması samimiyetiyle yanına gidip, kalecisi Boffin'in centilmenlik gereği ona attığımız topu oyuna sokmakta geciktirmesinin ahlak dışı olduğunu ve onu bu konuda uyarmasını söyledim. Bu söylediklerim hoşuna gitmedi ve görüldüğü gibi beni itti. Sonrasında kaleci Boffin'in yanına gittim ve ona "Senden bunu beklemezdim" dedim. Kendisi de bana "Benden herşeyi bekle" dedi. Bu lafına çok sinirlendim. Sinirden yüzümde bu nasıl bir insan ifadesi şeklinde sinirden gülümsedim, kızgın bir şekilde içeri gittim. Konu bundan ibarettir.