Futbol Fenerbahçe - Trabzonspor maçında tribünler tıklım tıklım olacak
Paylaş
Fenerbahçe - Trabzonspor maçında tribünler tıklım tıklım olacak

Fenerbahçe bu akşam dev maçta Trabzonspor'u ağırlayacak. Şükrü Saraçoğlu Stadı uzun süre sonra tüm biletlerin tükendiği bir maça ev sahipliği yapacak. Çıkan biletler iki saat içerisinde tükendi.

Fenerbahçe ile Trabzonspor 28. hafta maçında karşı karşıya gelecek. Dev maç bu akşam 19.00'da başlayacak. Fenerbahçe kötü geçen sezonda lig ikinciliği umudunu sürdürmek için kazanmak istiyor. Trabzonspor ise adım adım koştuğu şampiyonluğu perçinleme amacında.

Haberin Devamı

Fenerbahçe, rakibine 1997’den beri evinde hiçbir lig mücadelesinde yenilmedi. 25 yıllık süre zarfında Trabzonspor, sadece bir kez 2020 yılında Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe’yi 3-1 mağlup etti. Ev sahibi ekip bu serisini sürdürmek istiyor. Bu noktada da taraftarlar büyük önem taşıyor.

Uzun bir aradan sonra Fenerbahçe taraftarları bir maç için bütün biletleri bitirdi.

Kombinelerle beraber Kadıköy’de 45 bin 442 adet biletin bittiği belirtiliyor.

Fenerbahçe'den hakem açıklaması

Dev karşılaşma öncesi Fenerbahçe’den açıklama geldi. Sarı-lacivertli kulüp, karşılaşmanın hakemi Zorbay Küçük’le ilgili bazı endişeler taşıdıklarını ifade etti. Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “Takımımızın Trabzonspor’a karşı oynayacağı maç öncesinde, soru işaretleri ile dolu bir hakem ataması ve atama yaklaşımı olduğu ortadadır. Özetle yine bir Fenerbahçe-Trabzonspor maçı ve yine tartışmalı bir hakem ve hakem ataması. Sezonun ilk yarısındaki maçın oynandığı hafta içerisindeki “garip” olaylar zinciri, bu haftada da kendini göstermektedir. Bu atamaya dair, hakem Zorbay Küçük’e dair, vereceği her karara dair endişeliyiz!”

Haberin Devamı