Futbol Fenerbahçe'de forvet bekleyişi: Moussa Dembele ve Maxi Gomez...
Paylaş
Fenerbahçe'de forvet bekleyişi: Moussa Dembele ve Maxi Gomez...

Santrfor hamlesi için Valencia’dan Maxi Gomez ve Lyon’dan Moussa Dembele için girişimlerini sürdüren Sarı-Lacivertliler, bu transfer konusunda kararını verdi. Yönetim, yurt dışında transfer döneminin sona ermesini bekleyip golcüyü uygun fiyata almak istiyor. Ayrıca Dembele ve Gomez'in dışında Aboubakar'ın da adı sıkça Fenerbahçe ile geçiyor

Fenerbahçe , forvet transferinde sonuca ulaşamaya hazırlanıyor. Michy Batshuayi, Vincent Aboubakar, Alexander Sörloth gibi isimlerin gündeme geldiği Sarı-Lacivertliler’de Maxi Gomez transferinin bitmek üzere olduğu aktarıldı. İspanyol basını, bu konuda anlaşmanın sağlanmaya yakın olduğunu belirtti. Haberlerde, Maxi Gomez’in artık Valencia’nın oyuncusu olmadığı ifade edilirken Fenerbahçe’ye imza atmak üzere olduğu belirtildi. İspanyol kulübü ile Fenerbahçe arasında anlaşma sağlanan tutar konusunda bir bilgilendirmeye yer verilmedi.

Haberin Devamı

KULÜPTEN AÇIKLAMA YOK

Valencia’da Jasper Cillessen sonrası Maxi Gomez ile birkaç gün içinde ikinci ayrılığın gerçekleşeceği ifade ediliyor. 2019’da Celta Vigo’dan 14.5 milyon Euro’ya transfer edilen Maxi Gomez, Valencia forması altında çıktığı 105 maçta 22 gol, 15 asistlik skor katkısı sağlamıştı. Konuyla ilgili olarak Fenerbahçe cephesinden ise bir açıklama yapılmadı.

BEKLE-GÖR TAKTİĞİ

Sarı-Lacivertli yönetim, Maxi Gomez’e ek olarak Moussa Dembele için de temaslarını sürdürüyor. Yurt dışında transferin Türkiye’den önce sonlanması ve adı geçen oyuncuların transferinin daha kolay hale gelecek olması ihtimalinden yola çıkan Fenerbahçe Kulübü, işi aceleye getirmeyecek. Transferlerin ucuza gelmesi için bekle-gör yöntemi uygulanacak. (Fanatik)

Haberin Devamı
Hakan Keleş: İstediğimiz 3 puanı aldık Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, Galatasaray deplasmanında kazandıkları için mutlu olduklarını söyleyerek, "Bugün kazanmak istiyorduk. Nasıl kazanmamız gerekiyorsa öyle oynadığımızı düşünüyorum. İstediğimiz 3 puanı aldık" dedi.