Futbol Fenerbahçe'de Mesut Özil ile yollar ayrıldı!
Paylaş
Fenerbahçe'de Mesut Özil ile yollar ayrıldı!

Fenerbahçe Mesut Özil ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı. Anlaşmaya dair detaylar bekleniyor.

NTV Spor'daki son dakika haberine göre, Fenerbahçe, yıldız oyuncusu Mesut Özil ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı. Büyük ayrılığa dair detayların açıklanması bekleniyor.

Haberin Devamı

Neler yaşandı?

Özil, Başkan Ali Koç ile yaptığı son görüşmede "Takıma hala faydalı olabilirim, ayrılmak istemiyorum. Bir şans daha istiyorum" demişti. Koç ise Özil'e İsmail Kartal'a yaptığı saygısızlığı gerekçe göstererek ayrılma talebini iletmiş ve geri adım atmamıştı.

Mart ayında o dönemki teknik direktör İsmail Kartal ile "oyundan erken alınma" nedeniyle tartışıp sınırları aştığı belirtilen Özil, kadro dışı bırakılmıştı.

Özil ile beraber kadro dışı bırakılan Ozan Tufan ise Hull City'ye imza attıktan sonra yaşananları anlatmıştı. Ozan, "Mesut ağladığı için ona destek olmak istedim. Yanına gittim ve durumu konuştuk. Sonra ben de kadro dışı kaldım. Kulübe ve başkana kırgınım" demişti.

Başakşehir iddiası

Sabah'tan Murat Özbostan'ın iddiasına göre, Özil, Başakşehir ile görüşüyor. A Spor'dan Ahmet Selim Kul ise, "Mesut Özil'in Başakşehir'e transferi gündemde. Kariyerine Türkiye'de devam etmek istiyor. Emre Belözoğlu ile araları çok iyi. Mesut, Başakşehir forması giyebilir" haberini verdi.

Haberin Devamı