Futbol Fenerbahçeli taraftarlardan Volkan Demirel'e teşekkür
Paylaş
Fenerbahçeli taraftarlardan Volkan Demirel'e teşekkür

Fenerbahçeli taraftarlar, Slovacko maçının ardından transferde emeği geçen yıldız oyuncu için teknik direktör Volkan Demirel'e teşekkür etti.

UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda Fenerbahçe konuk ettiği Slovacko'yu rahat bir oyundan sonra 3-0 yenerek tur kapısını araladı.

Haberin Devamı

GOL PERDESİNİ EMRE MOR AÇTI

Kritik müsabakada ilk gol 17'nci dakikada geldi. Ferdi Kadıoğlu'nun pasıyla son çizgiye inen Diego Rossi'nin çevirdiği topu Lincoln Henrique kontrol etti ve sağına bıraktı. Düzgün bir vuruş yapan Emre Mor, sarı-lacivertlileri 1-0'lık üstünlüğe taşıdı. 24 yaşındaki futbolcu yeni takımının formasıyla ilk kez ağları havalandırdı.

EMRE FAULÜ ALDIRDI, LINCOLN'DEN TRİBÜNLERİ AYAĞA KALDIRAN GOL

Müsabakanın 45+1'inci dakikasında Fenerbahçe'de Emre Mor sağ kanattan nefis hareketlerle içeri hareketlendi. Ceza sahasının hemen dışında Travnik'in müdahalesi sonrası Fenerbahçe serbest vuruş kazandı. Sarı-lacivertlilerde topun başına Lincoln Henrique geçti. Brezilyalı yıldız kazanılan sol ayağının içiyle şık bir vuruş yaptı, fark ikiye çıktı. 81. dakikada bir kez daha sahne alan Lincoln Henrique sol ayakla ceza sahası dışından rakip takım kalecisini bir kez daha avladı: 3-0.

Haberin Devamı

VOLKAN DEMİREL TÜRK FUTBOLUNA ARMAĞAN ETTİ

Fatih Karagümrük'teki dikkat çeken performansının ardından Fenerbahçe'ye transfer olan Emre Mor, Slovacko karşısında Lincoln'le birlikte en çok konuşulan isim oldu. Fatih Karagümrük'ü çalıştırırken Emre Mor'a devamlı ilk 11'de şans veren teknik direktör Volkan Demirel, oyuncuyu yeniden Türk futboluna armağan etti.

VEDA MESAJI

Emre Mor, Karagümrük'ün Volkan Demirel'le yollarını ayırmasının ardından "Sahaya adımınızı attığınızda uğruna savaşmaya hazır olduğunuz teknik direktörler işte budur. Bana verdiğin güvenin karşılığını vermek için elimden geleni yaptım. Seninle çalışmak bir zevkti. Her şey için teşekkürler. Umarım yollarımız yeniden kesişir" ifadelerini kullanmıştı.

Fenerbahçe'nin efsane kalecisi, Emre Mor'u sarı-lacivertli yönetime tavsiye etmiş, transferde önemli rol oynamıştı. Sarı-lacivertli taraftarlar, genç oyuncunun dün akşamki performansının ardından sosyal medyada Volkan Demirel'e teşekkür etti.