Futbol Fenerbahçeli yıldıza İtalya'dan ciddi talip! Resmi girişim yolda
Paylaş
Fenerbahçeli yıldıza İtalya'dan ciddi talip! Resmi girişim yolda

Yeni sezonu teknik adam Jorge Jesus ile başlayan Fenerbahçe transferde nokta atışı hamleler yapmak istiyor. Sar-lacivertli kulüpte birçok Avrupa devinin takip ettiği yıldız isim için bir talip daha ortaya çıktı. Resmi girişinin kısa süre içinde yapılması bekleniyor.

Yeni sezona Portekizli Dünyaca ünlü teknik adam Jorge Jesus'la başlayan Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. İlk olarak sarı lacivertlliler Lincoln Henrique ve Bruma'yı kadrosuna kattığını açıkladı. Jesus yönetiminde çalışmaları sürdüren Fenerbahçe'de takımdan ayrılma ihtimali isimlerle ilgili karar verilecek.

Haberin Devamı

Yeni sezon öncesi ilk hazırlık maçında Kuzey Makedonya şampiyonu Shkupi ile karşılaşan sarı-lacivertli takım rakibiyle 2-2 berabere kaldı. Yeni transferi Lincoln Henrique ilk sınavında başarılı performansını golle taçlandırdı.

YOLCULAR BELLİ OLDU

Portekizli teknik adam yeni sezonda kadroda düşünmediği futbolcuları belirlemeye başladı. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; sarı-lacivertli kulüp Steven Caulker ve Max Meyer'i bonservis bedeli olmasa da göndermeyi planlıyor. Oyuncuları talep eden takım olursa başarı bonusu veya sonraki satıştan pay talep edilecek. Yönetim, anlaşma sağlandığı takdirde iki oyuncunun sözleşmesini fesih etmek istiyor.

ANLAŞMA SAĞLANAMADI

Bu sezon kritik maçlarda gösterdiği performans ile Fenerbahçe'nin en önemli isimlerinden olan Kim Min-Jae'ye Ligue 1 ekiplerinden Rennes talip oldu. Rennes kulübü temsilcilerinin Kim Min-Jae transferi için Fenerbahçe kulübüyle yapmış olduğu resmi görüşmede anlaşma sağlanamadı. Güney Koreli futbolcu için 23 milyon Euro olan fesih bedelinin Fransız ekibi için fazla olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

SON TALİP İNTER

İspanya'dan Sevilla ve İtalya'dan Napoli'nin listesinde yer alan Güney Koreli Kim Min-Jae'nin son talibi ise Inter oldu. Inter, Sloven stoper Milan Skriniar'ın takımdan ayrılması halinde 25 yaşındaki savunmacıyı hedefleri arasına ekledi.

RESMİ GİRİŞİM AYRILIK SONRASI

Skriniar'ın PSG'ye imza atmasının sonrasında İtalyan devi, resmi girişimlere başlayacak.

18 milyon euro'luk serbest kalma bedeli olduğu öne sürülen Kim Min-Jae, geçen sezon 3 milyon euro'ya transfer edildi. Kim Min-Jae geçtiğimiz sezon 39 karşılaşmada forma giydi ve 1 kez ağları havalandırdı.

KİM'İN YERİNE BARDAKCI

Transferde yoğun çalışmalar yürüten Fenerbahçe’de Abdülkerim Bardakcı konusunda artık son aşamaya gelindi. Sarı-lacivertliler, tecrübeli stoper için Konyaspor ile prensip anlaşmasına vardı. 27 yaşındaki stoperin de Fenerbahçe’de oynamak istemesi bu transferi kolaylaştıran etken oldu.

Konyaspor’un transferde takas kabul etmediği ve şu anda bonservis bedeli olarak 3 milyon euro gibi bir meblağ üzerinde görüşmeler yapıldığı aktarıldı. Galatasaray’ın da devreye girdiği Abdülkerim Bardakcı için hızlı davranan Fenerbahçe’de kısa sürede sonuç alınması planlanıyor.

Haberin Devamı

NOVAK, LEMOS VE TISSERAND'IN BONSERVİS BEDELLERİ BELLİ OLDU

Kadroda düşünülmeyen diğer oyuncu Filip Novak için 500 bin euro ila 1 milyon euro arasında bir teklif bekleniyor. Lemos için 1 milyon euro, Tisserand için de 3 milyon euroluk bonservis bedeli belirlendi. Beklenen teklif gelirse Fenerbahçe bu oyuncular ile de yolları ayıracak.