Futbol Galatasaray için Tudor iddiası! 'Söz kesti, yerine gelecek isim belli oldu'
Paylaş
Galatasaray için Tudor iddiası! 'Söz kesti, yerine gelecek isim belli oldu'

İtalyan basını Hellas Verona'dan ayrılmak üzere olan Igor Tudor'u Galatasaray'a yazmaya devam ediyor. La Gazzetta dello Sport, Tudor'un Galatasaray ile söz kestiğini iddia etti. İşte son dakika gelişmesinin ayrıntıları...

11 Haziran'da yeni başkanını seçmeye hazırlanan Galatasaray'da teknik direktör ve transfer konusunda büyük belirsizlik yaşanıyor. Sarı Kırmızılı kulübün başkanı Burak Elmas yönetim kurulu ile aldıkları ortak karar neticesinde hiçbir şubede transfer yapmayacaklarını belirtmişti. Galatasaray'da bütçe genel kurulu yapılmadığı için hali hazırda görevde bulunan yönetim transfer ve teknik direktör konusunda ilerleme kaydedemiyor.

Haberin Devamı

Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbek'in başkanlık için yarışacağı seçimin ardından Sarı Kırmızılılarda birçok konu netlik kazanacak. Futbol başta olmak üzere amatör branşlarda yapılacak hamleler göreve gelecek yeni yönetimle birlikte hareketlilik kazanacak.

YENİ YÖNETİM TORRENT İLE DEVAM ETMEYECEK!

Sarı Kırmızılılarda eleştirilerin hedefinde olan Domenec Torrent ile yola devam edilmesi beklenmiyor. Galatasaray'la 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Torrent için yeni gelecek yönetimin İspanyol teknik adamla görüşerek kolaylık isteyeceği belirtilirken Torrent ve ekibinin yola devam etmek istediği biliniyor.

Başkan adaylarından Eşref Hamamcıoğlu'nun yabancı bir teknik direktörle yola devam etmesi beklenirken Dursun Özbek cephesinde ise teknik direktör konusunda yerli-yabancı kararı henüz kesinlik kazanmadı. Dursun Özbek'in teknik direktör adayları arasında Okan Buruk ve Nuri Şahin'in yer aldığı ifade ediliyor.

Haberin Devamı

İTALYA'DAN TUDOR İDDİASI

Galatasaray'da gözler 11 Haziran'daki seçime çevrilirken İtalyan basınından Igor Tudor'la ilgili haberler gelmeye devam ediyor. La Gazzetta dello Sport'ta yer alan habere göre Igor Tudor kısa süre içinde Hellas Verona'dan resmen ayrılarak Galatasaray'a imza atacak. Haberde Tudor'un Galatasaray ile söz kestiği iddia edilirken Tudor'un yerine Verona'nın Gabriele Cioffi'yi gündemine aldığı ifade edildi. Fabio Pecchia'nın da adaylar arasında yer aldığı belirtildi.

Bilindiği üzere İtalyan basını Igor Tudor'un Verona'dan ayrılarak Galatasaray'a imza atacağını iddia etmişti. Galatasaray başkan adayları Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbek'in bu konuda nasıl bir karar vereceği ise merak konusu.