Futbol Galatasaray taraftarından Barcelona'ya havai fişekli sürpriz
Paylaş
Galatasaray taraftarından Barcelona'ya havai fişekli sürpriz

Galatasaray, bu akşam Barcelona ile Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında karşılaşacak. Barcelona önceki gün İstanbul'a gelmiş ve antrenmanını yaparak otele yerleşmişti. Sabaha karşı İspanyolların kaldığı otelin önüne giden bazı Galatasaray taraftarları, "This is Istanbul" diyerek havai fişek patlattı.

Galatasaray, Camp Nou'daki maçtan 0-0 avantajla döndükten sonra tur umutları iyice artmıştı. Galatasaray taraftarı da maçın heyecanını günler öncesinden yaşamaya başladı.

Haberin Devamı
Barcelona kafilesi uyuyamadı Galatasaray, bu akşam Barcelona ile Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında karşılaşacak. Barcelona önceki gün İstanbul'a gelmiş ve antrenmanını yaparak otele yerleşmişti. Sabaha karşı İspanyolların kaldığı otelin önüne giden bazı Galatasaray taraftarları, "This is Istanbul" diyerek havai fişek patlattı.


Barcelona'yı Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde "cehennem" gibi bir atmosferle karşılamak isteyen taraftar, bu atmosferi daha maç başlamadan oluşturmaya çalıştı.


Barcelona kafilesinin kaldığı otelin önüne giden bazı taraftarlar, havai fişek patlatarak Barcelona'ya gözdağı vermek istedi.
"This is Istanbul" cümlesinin duyulduğu video sonrası, akşam NEF Stadyumu'nda atmosfer şimdiden merak konusu.