Futbol Galatasaray'a 30 milyon euroluk yıldız! Cenk Ergün çıkarma yaptı
Paylaş
Galatasaray'a 30 milyon euroluk yıldız! Cenk Ergün çıkarma yaptı

Galatasaray'da iddialı vaatleri sonrası başkanlığa seçilen Dursun Özbek, taraftarın beklediği kadroyu kurmaya hazırlanıyor. Sportif direktörlük görevine Cenk Ergün'ün getrildiği Galatasaray'da orta sahaya çilek transferi için harekete geçildi. Cenk Ergün'ün 30 milyon euroluk yıldız için görüşme masasına oturacak.

Cenk Ergün, Galatasaray'daki 2. futbol direktörlüğü görevine bomba bir yıldızın transferi ile start vermeye hazırlanıyor. Okan Buruk'un takımın başına gelmesinin ardından bombaları bir bir patlatmaya hazırlanan Cim-Bom'da ilk hedef Uruguaylı yıldız oldu.

Haberin Devamı

ORTA SAHA İÇİ İLK HEDEF LUCAS TORREİRA

Akşam'da yer alan habere göre; Galatasaray, bonservisi Arsenal'de bulunan Lucas Torreira ile ilgileniyor. Cenk Ergün'ün yürüttüğü görüşme sürecinde yakın zamanda İngiliz devi ile pazarlıklar da başlayacak. Okan Buruk'un da Uruguaylı orta saha oyuncusunun transferine onay verdiği belirtildi.

ARSENAL ONUN İÇİN SERVET ÖDEMİŞTİ

Lucas Torreira 28.6 milyona Arsenal'e transfer olarak dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. 2020 yılına kadar Premier Lig'de forma giyen 26 yaşındaki futbolcu, daha sonra sırasıyla Atletico Madrid ve Fiorentina'ya kiralık olarak gönderildi.

Geçitğimiz sezonu da Fiorentina'da geçiren Torreira, İtalyan ekibi ile 35 maça çıktı. Mor Menekşeler'e 35 maçta 5 gol 2 asistlik katkı sağlayan Uruguaylı orta saha oyuncusu kendi adına başarılı bir sezonu ardında bıraktı.

Haberin Devamı