Futbol Galatasaray'da Hakan Balta ihtimali belirdi
Paylaş
Galatasaray'da Hakan Balta ihtimali belirdi

Galatasaray'da Burak Elmas, giderayak Domenec Torrent'i görevden alacak gibi duruyor. Torrent'in sivri açıklamaları ve takımın kötü gidişatı bu sonu hazırladı. Torrent gönderilirse kalan 3 maçta Galatasaray'ın başında Hakan Balta olacak.

Galatasaray’da Domenec Torrent kredisini tüketti. Fatih Terim’in yerine 14 Ocak’ta göreve getirilen İspanyol teknik direktörün kötü gidişe son verememesi ve Sivasspor yenilgisi sonrasındaki açıklamaları, başkan Burak Elmas’ın sabrını taşırdı.

Haberin Devamı

Seçime hazırlanan mevcut başkan adayları Eşref Hamamcıoğlu ve Metin Öztürk’ün de çalışmayı düşünmediği Torrent’in biletini kesmek için sezon sonu beklenmeyecek.

Başkan Burak Elmas, yolları ayırmak için bu hafta içinde Torrent ile masaya oturacak. Elmas, kulüple 1 yıl daha sözleşmesi bulunan İspanyol çalıştırıcı ile bizzat görüşerek, mümkün olan en düşük maliyetle sözleşmeyi feshetmeye çalışacak. Fesih konusunda anlaşma sağlanırsa, sezonun son 3 maçında teknik direktörlük görevini, halen Galatasaray U19 Takımı’nı çalıştıran Hakan Balta yapacak. Sarı kırmızılı ekip ligdeki son 3 karşılaşmasını Medipol Başakşehir, Adana Demirspor ve Antalyaspor ile oynayacak.