Futbol Galatasaray'da karar haftası! 4 isimle yollar ayrılacak
Paylaş
Galatasaray'da karar haftası! 4 isimle yollar ayrılacak

Giresun yenilgisi ile 2 haftayı tamamlayan Galatasaray'da gönderilecek isimler belli oldu. Mertens, Seferovic ve Torreira'yı kadrosuna katan Aslan, son maşın kadrosuna giremeyen 4 isim ile yollarını ayırmak istiyor.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in ilk 2 haftasında 3 puan aldı. Cim Bom ligin ilk haftasında Antalyaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelmişti. Sarı- kırmızılı ekip mücadeleyi Gomis'in son dakikalarda attığı goller 1-0 kazanmıştı. Taraftarı ile 2. haftada buluşan Galatasaray, Giresunspor'a 1-0 mağlup oldu. Maç boyunca baskılı oynayan Aslan, yapılan bireysel hata ile kalesinde golü görmüştü.

Haberin Devamı

KADRO ŞİŞKİNLİĞİ AZALTILACAK

Maçtan sonra başkan Dursun Özbek, Erden Timur ve Okan Buruk 3'lü zirve gerçekleştirmişti. Zirvede konuşulan konu ise transfer hamleleri oldu. Sarı-kırmızılı ekip Lucas Torreira, Seferovic ve Dries Mertens gibi isimleri kadrosuna kattı. Galatasaray yönetimi üst üste yapılan transferlerin ardından kadrodaki şişkinliği azaltmak için düğmeye bastı.

GİRESUN KADROSUNDA OLMAYAN İSİMLER GÖNDERİLECEK

Sarı-Kırmızılılar, teknik direktör Okan Buruk'un planlarında yer almayan isimlerle bu hafta içinde yolları ayırmak için çalışmalar yaptığı belirtiliyor. Takvim'in haberine göre bu isimler Ömer Bayram, Taylan, Luyindama ve Oğulcan Çağlayan olduğu ifade ediliyor. 4 futbolcu, Okan Buruk tarafından Giresunspor maçının kadrosuna alınmamıştı.

Haberin Devamı