Aytaç Kara transferinden iki taraf da pişman
Galatasaray'da Aytaç Kara ile bugün yolların ayrılması bekleniyor. Galatasaray'a Fatih Terim'in kısa süreli ayrılığı döneminde transfer edilen Aytaç'ın yetersiz olduğu görüldü ve ayrılık kararı alındı.
Galatasaray'a katılalı henüz 2 ay olan Aytaç Kara için erken bir ayrılık yaşanacak. Fatih Terim'in kısa süreli ayrılığı döneminde transfer edilen Aytaç, sezon boyu Galatasaray ile adı anılan bir oyuncuydu. Terim'in sezon sonu kadroda görmek istediği oyunculardan olduğu söylenen Aytaç, Fotomaç'taki habere göre, yeterli seviyede olmadığı görülünce ayrılık kararı alındı.
Bonservisine ücret ödenmeyen Aytaç ile 3 yıllık sözleşme imzalanmıştı. Milli futbolcu ile senelik 6 milyon TL kontrat yapılmıştı ancak Aytaç'ın Galatasaray seviyesinde olmadığı görüldü.
Aytaç'a yurt içinde Altay ve Yeni Malatyaspor'un talip olduğu öğrenildi. Tecrübeli oyuncu ya memleketi olan İzmir'i ya eski kulübü Malatya'yı tercih edecek.
Aytaç için bonservis istenmezken, ücreti karşılığı gidecek.