Futbol Ismael, 'Böyle oynayacaksan hiç oynama!' demişti, Serdar Saatçı konuştu
Paylaş
Ismael, 'Böyle oynayacaksan hiç oynama!' demişti, Serdar Saatçı konuştu

Beşiktaş'ta dün genç oyuncu Serdar Saatçı'nın disiplinsiz hareketleri nedeniyle kadro dışı bırakıldığı açıklanmıştı. 19 yaşındaki stoperin takımda ayrılması beklenirken, yaşanan hadisenin detayları da ortaya çıktı. Serdar Saatçı ise ilk kez konuyla ilgili konuştu

 

A Spor'dan Sercan Dikme'nin haberine göre, hazırlık maçının 72'nci dakikasında oyuna alınan Serdar Saatçı, girdiği andan itibaren Valerien Ismael'den uyarılar aldı. Ismael birkaç kez "tempo" talebinde bulunduğu ve topun olduğu bölgeye doğru oynamasını istediği Serdar Saatçı'dan beklediği özveriyi göremedi.
Ismael, son uyarısını da dikkate almayan Serdar'a, "Böyle temposuz oynayacaksan, hiç oynama çıkabilirsin" diyerek 83'üncü dakikada oyundan aldı.
Sadece 11 dakika sahada kalan Serdar, bu muameleye çok sinirlendi ve direkt soyunma odasına gitti. Burada da sinirli hareketlerini sürdürüp kapıyı tekmeleyen oyuncu, sonrasında kadro dışı bırakıldı.

Haberin Devamı

Hürriyet'e konuşan Serdar Saatçı ise konuya ilişkin şu açıklamayı yaptı:

Maçtan önce 39 derece ateşim vardı. Buna rağmen oynatıldım. Tabii hasta olduğum için iyi oynayamadım. Soyunma odasında şanssızlığıma öfkelendiğim için aynaya vurdum. Olay bundan ibaret