Futbol Kim Min Jae'nin ardından Napoli'den bir başka Fenerbahçeli yıldıza teklif!
Paylaş
Kim Min Jae'nin ardından Napoli'den bir başka Fenerbahçeli yıldıza teklif!

Fenerbahçe'den Kim Min-Jae'yi kadrosuna katmak için geri sayıma geçen Napoli kesenin ağzını açtı. Çizme temsilcisi, Güney Koreli stoperin transfer görüşmeleri esnasında sarı lacivertli yönetime Altay Bayındır için sürpriz bir teklifte bulundu. Fenerbahçe'nin cevabı İtalya'da gündem oldu.

Fenerbahçe forması giyen Kim Min-Jae transferinde mutlu sona yaklaşan Napoli, sarı lacivertli ekibin bir diğer kıymetli ismi Altay Bayındır'ı da kadrosuna katmak için girişimde bulundu.

Haberin Devamı

İtalya basınından Tutto Napoli'de yer alan habere göre; Güney Koreli stoperi Rennes'in elinden kapan Çizme temsilcisi, Kim Min-jae için yapılan görüşmelerde başarılı kalecinin durumunu sorduğu ancak istediği cevabı alamadı.

FENERBAHÇE'DEN NAPOLI'YE ALTAY BAYINDIR CEVABI

Fenerbahçe yönetimi, İtalyan yöneticilerle yapılan görüşmede Altay Bayındır'ın sözleşmesinin yenileneceğini bildirerek Transfer girişimini başlamadan reddetti. 24 yaşındaki file bekçisinin, 2023'te bitecek olan mukavelesinin 2027'ye kadar uzatılacağı Napoli yönetimine iletildi.

"RESMİ AÇIKLAMA YAKINDA"

Altay Bayındır'ın sözleşmesinin 2027 yılına kadar uzatıldığına dair resmi açıklamanın kısa süre içerisinde yapılacağının öne sürüldüğü haberde, Napoli'nin Fenerbahçe'ye sunmaya hazırlandığı teklifin maddi detaylarına da yer verildi.

Haberin Devamı

TEKLİFİN MADDİ DETAYLARI

Tutto Napoli'nin iddiasına göre; Altay Bayındır, Napoli'ye transfer olması halinde yıllık 2 milyon Euro kazanacak. İtalyan temsilcisi, 24 yaşındaki yetenekli eldiveni kadrosuna katmak için 25 milyon Euro'luk serbest kalma bedelini ödemeye hazır.

KIM MIN-JAE TEKLİFİ KABUL ETTİ

Napoli'nin uzun süredir ilgi gösterdiği Fenerbahçe forması giyen Kim Min-Jae'nin İtalyan ekibinin teklifini kabul ettiği kaydedildi.

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Napoli'nin yıllık 2 milyon Euro maaş ve performans bonusuna ek olarak 1,5 milyon Euro’luk teklifini Güney Koreli savunmacının kabul ettiği belirtildi. Kulüpler anlaştığı takdirde Kim Min-Jae'nin performans bonusunun ise toplam 800 bin Euro olduğu ve Güney Koreli savunmacının yıllık 2.8 milyon Euro kazanabileceği aktarıldı. Napoli'nin yaklaşık 20 milyon Euro ödeyerek kadrosuna katmaya hazırlandığı Kim Min-Jae, Fenerbahçe'ye geçen yıl Beijing Guoan'dan 3 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilmişti.