Futbol Komaya girerken Galatasaraylıydı, 35 gün sonra Fenerbahçeli olarak uyandı
Paylaş
Komaya girerken Galatasaraylıydı, 35 gün sonra Fenerbahçeli olarak uyandı

İstanbul'da yaşayan Engin Akkaya isimli vatandaş, başından geçen ilginç bir hadiseyle gündeme geldi. Akkaya, 15 sene önce komaya girmiş ve 35 gün sonra uyanmış, ancak uyandığında hayatında bazı değişiklikler olmuş. 45 yaşındaki Akkaya koma sonrası gülme ve ağlama yetisini kaybettiğini, ayrıca önceden Galatasaray'ı tutarken uyandıktan sonra Fenerbahçeli olduğunu söyledi.  

 

Star TV'ye konuşan Engin Akkaya, 15 sene önce geçirdiği beyin kanaması kaynaklı komayı anlattı.
Akkaya, "35 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra hayata geri döndüm. Hayata geri dönünce de hayatım komple değişti bu sefer. Galatasaraylı olarak girdim, Fenerbahçeli olarak çıktım" dedi.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın UEFA Kupası zaferinde sevinçten ağladığını söyleyen Akkaya, "Sevinçlerimi abarttığımı çok söylerler. Beyin kanaması geçirdiğim günden beri Fenerbahçeliyim. Çok fanatik değilim ama takım sorulduğunda 'Fenerbahçeliyim' diyorum" ifadelerini kullandı.

Komadan çıktıktan sonra kahkaha atmayı ve gözyaşı dökmeyi unutan Akkaya, "Kahkaha ve gözyaşı yok. İbrahim Tatlıses uzun hava çekerken ağlıyordum eskiden. İçimde yaşıyorum tabi. Cem Yılmaz bile güldüremedi beni" şeklinde konuştu.