Futbol Masuaku Beşiktaş için bu hafta İstanbul'a gelecek
Paylaş
Masuaku Beşiktaş için bu hafta İstanbul'a gelecek

Beşiktaş Rıdvan Yılmaz sonrası yeni sol bekini İngiltere'de buldu. West Ham United'ın oyuncusu Arthur Masuaku, bu hafta içi Beşiktaş'a imza atmak için İstanbul'da olacak.

 

Rıdvan Yılmaz'ın Rangers'a transferinin ardından sol bek arayışlarına başlayan Beşiktaş , operasyonu bir hafta içinde gerçekleştirdi. İlk olarak İsveç ekibi Hammarby'den Jeahze'yi gündemine alan Siyah-Beyazlılar, Iraklı oyuncu gelmek istemesine rağmen kulübünü ikna edememişti. Kartal'ın 1.4 milyon Euro'luk teklifine karşın İsveç takımı 1.9 milyon Euro'dan aşağıya inmeyince Beşiktaş alternatif isimleri değerlendirmeye almıştı.

Haberin Devamı

Çalışmalar sürerken gündeme gelen bir diğer isim de İngiltere Premier Lig ekibi West Ham'dan Arthur Masuaku olmuştu. Teknik direktör Valerien Ismael'in de onay verdiği 28 yaşındaki Demokratik Kongolu sol bekte Siyah-Beyazlı yönetim sonunda hedefine ulaştı. West Ham'ın bonservis pazarlığını 5 milyon Euro'dan açması üzerine Masuaku'yu kiralamak için teklif yapan Beşiktaş, İngiliz ekibini ikna etmeyi başardı. West Ham 2 yıl daha sözleşmesi bulunan oyuncuyu satın alma opsiyonuyla kiralamaya sıcak baktı. Masuaku'nun hafta içinde İstanbul'a geleceği ve Siyah-Beyazlı takıma imza atacağı öğrenildi. Demokratik Kongolu oyuncu geçen sezon West Ham'da 13 Premier Lig maçına çıktı ve 1 gol attı.

Dursun Özbek: Galatasaray’a yeni taşınmazlar kazandırmak istiyoruz Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı kulübe yeni taşınmazlar kazandırmak istediklerini aktardı. Başkan Özbek, tesislerle ilgili yaptığı açıklamada ise “Galatasaray, Galatasaray'a yakışan tesisleriyle, hem amatör hem de profesyonel dallardaki başarılarıyla Ali Sami Yen ağabeyin kurduğu amaçlara hizmet etmek mecburiyetindedir. Olimpik sporları Türkiye'ye getiren kulübüz, tesislerimiz de buna uygun olmak zorunda” dedi.

Fanatik