Futbol Mostafa Mohamed için sürpriz talip!
Paylaş
Mostafa Mohamed için sürpriz talip!

Galatasaray'ın Mısırlı golcüsü Mostafa Mohamed için sürpriz bir transfer gelişmesi yşaandı. Sarı-kırmızılıların Zemalek'ten 4 milyon dolar karşılığında bonservisini aldığı 24 yaşındaki oyuncunun transferi için Avrupa'nın önemli kulüplerinden biri daha devreye girdi.

Bu sezon Uefa Avrupa Ligi grup aşamasında ve son 16 turunda eşleştiği Barcelona'ya karşı oynadığı futbolla büyük ses getiren sarı-kırmızılarda birçok oyuncu gösterdiği performanslarla Avrup devlerinin dikkati çekmeyi başardı. Kerem Aktürkoğlu, Marcao ve Nelsson için dev kulüpler sıraya girerken Mısırlı golcü Mostafa Mohamed için de önemli bir transfer gelişmesi yaşandı.

Haberin Devamı

UEFA Avrupa Ligi'nde oldukça başarılı bir performans gösteren ve Barcelona ile çeyrek final için kıyasıya bir mücadele veren Galatasaray'da futbolcular bir nevi vitrine çıkmış oldular. Sarı-kırmızılılarda Marcao, Nelsson ve Kerem Aktürkoğlu dikkatleri çeken oyuncular oldu ve birçok dev kulüp bu oyuncuları yakın takibe almıştı.

Mısırlı golcü oyunucuyu bu sezonun başında Fransız ekibi Bordeaux, kadrosuna katmak istemiş ancak sarı-kırmızılıların Mohamed'in o dönem için bonservisini elinde bulunduran Zamalek ile satın alma opsiyonu konusunda anlaşma sağlayamaması sebebiyle görüşmeler sonuçsuz kalmıştı.