Futbol FB’nin Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu Slovacko maçı ne zaman saat kaçta başlayacak? Slovacko-Fenerbahçe maçı şifresiz mi?
Paylaş
FB’nin Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu Slovacko maçı ne zaman saat kaçta başlayacak? Slovacko-Fenerbahçe maçı şifresiz mi?

Slovacko-Fenerbahçe maçı bugün milyonlarca futbol severi ekran başına toplayacak. Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda kendi sahasında 3-0 galip gelen sarı lacivertli ekibimiz, bugün deplasmanda sahaya çıkıyor. Peki, Slovacko-Fenerbahçe maçı şifresiz mi? FB’nin Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu Slovacko maçı ne zaman saat kaçta başlayacak? İşte maça dair detaylar…

Slovacko-Fenerbahçe maçı ile ilgili ayrıntılar araştırılıyor.  FB’nin Avrupa Ligi ön eleme turu Slovacko maçının tarihi ve saatinin yanı sıra hakemi de belli olurken, muhtemel ilk 11’lere ilişkin detaylar da ortaya çıkıyor. İlk karşılaşmayı üstün tamamlayan sarı lacivertli ekip Çekya temsilcisi karşısında deplasmanda da aynı başarıyı devam ettirmeyi planlarken aynı zamanda ligdeki kötü gidişe karşı moral depolamak istiyor. İşte FB’nin Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu Slovacko maçı ile ilgili bilgiler…

Haberin Devamı

FB’NİN AVRUPA LİGİ 3. ÖN ELEME TURU SLOVACKO MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu Slovacko FB maçı 11 Ağustos 2022 Perşembe akşamı saat 20.00’de başlayacak. Mestsky Fotbalovy Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı 40 yaşındaki Karadağlı hakem Nikola Dabanovic yönetecek.

SLOVACKO-FENERBAHÇE MAÇI ŞİFRESİZ Mİ?

Slovacko-Fenerbahçe maçı S Sports Plus'tan canlı yayınlanacak. Üyeliği bulunan kişiler karşılaşmayı şifresiz olarak izleyecek.

SLOVACKO-FENERBAHÇE MAÇI MUHTEMEL 11’LER

Slovacko: Nguyen, Danicek, Simko, Kadlec, Reinberg, Levin, Havlik, Travnik, Holzer, Kalabiska, Kozak

Fenerbahçe: Altay, Samuel, G.Henrique, Luan, Novak, İsmail, Zajc, Bruma, Arda, Rossi, Serdar Dursun

FENERBAHÇE TUTU NASIL GEÇER?

Fenerbahçe ilk maçı 3-0 kazanarak büyük bir avantaj elde etmişti. Bu akşam oynann maçta 2 farklı yenilgi alsa bile turu geçebilecek. Slovacko’nın 3 farklı kazanması halinde maç uzatmalara gidecek. Çekya temsilcisine tur için en az 4 farklı galibiyet gerekiyor. Eşelmeden galip çıkan takım, Play-Off Turu'nda Avusturya ekibi Austria Wien'in rakibi olacak.

Haberin Devamı