Futbol Süper Kupa final maçı hangi kanalda? Trabzonspor-Sivasspor Süper Kupa final maçı saat kaçta başlayacak? Şifresiz mi?
Paylaş
Süper Kupa final maçı hangi kanalda? Trabzonspor-Sivasspor Süper Kupa final maçı saat kaçta başlayacak? Şifresiz mi?

Süper Kupa final maçı bugün milyonlarca futbolseveri televizyon ekranlarına kilitleyecek. Canlı olarak yayınlanacak Trabzonspor-Sivasspor maçı için hazırlıklar tüm hızıyla devam ederken, sadece iki takımın taraftarları değil tüm futbolseverler Türk futbolunun en büyük kupasının verileceği karşılaşmayı yakından takip ediyor. İşte Trabzonspor-Sivasspor Süper Kupa final maçına dair ayrıntılar…

Süper Kupa final maçı bugün (30 Temmuz 2022) Spor Toto Süper Lig’in son şampiyonu Trabzonspor ile Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Sivasspor arasında oynanacak. İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak maça futbolseverlerin yoğun ilgisi de devam ederken Trabzonspor-Sivasspor Süper Kupa final maçı hakemi ve muhtemel 11’leri de belli oldu.

Haberin Devamı

SÜPER KUPA FİNAL MAÇI HANGİ KANALDA?

Süper Kupa final maçı ATV ekranlarında şifresiz ve canlı olarak yayınlanacak.

TRABZONSPOR-SİVASSPOR SÜPER KUPA FİNAL MAÇI SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

30 Temmuz Cumartesi akşamı İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak Trabzonspor-Sivasspor Süper Kupa final maçı saat 20.45’te başlayacak. Yılın en önemli kupa maçını Hakem Mete Kalkavan yönetecek.

Süper Kupa final maçında tribünlerde en az 45 bin kişinin olması bekleniyor. Bordo-Mavili taraftarlar için ayrılan biletlerin tamamı tükendi. 33 bin Trabzonsporlu futbolsever, bu önemli karşılaşmada takımlarına tam destek verecek. Sivasspor’a Olimpiyat Stadı’nda Süper Kupa final maçı için 29 bin koltuk ayrılmıştı. Yiğidolar, 10 bin civarında bilet aldığı belirtilirken, maç saatine kadar bu rakamın artacağı düşünülüyor.

Haberin Devamı

TRABZONSPOR-SİVASSPOR SÜPER KUPA FİNAL MAÇI MUHTEMEL 11'LER

Trabzonspor: Uğurcan, Cornelıus, Trezeguet, Visca, A. Ömür, Hamsık, Dorukhan, Eren, Hugo, Denswil, Larsen.

Sivasspor: Ali Şaşal, Yatabare, Gradel, Erdoğan, Ulvestad, Hakan, Robin, Uğur, Caner, Goutas, Murat.