Futbol Turkcell Kadın Futbol Ligi Sağlık Çalışanları Sezonu’nda finalin saati değişti
Paylaş
Turkcell Kadın Futbol Ligi Sağlık Çalışanları Sezonu’nda finalin saati değişti

Turkcell Kadın Futbol Ligi’nde finale çıkan takımlar belirlendi. Erken final olarak değerlendirilen maçta ALG Spor’u penaltılar sonunda yenen Beşiktaş JK Vodafone Kadın Futbol Takımı ve Fomget Gençlik Sporu deviren Fatih Vatan Spor, 2021 Turkcell Kadın Futbol Ligi’nde mutlu sona ulaşmak için 5 Mayıs’ta karşı kaşıya gelecek. Final maçı TV+ ve D-Smart’tan naklen yayınlanacak.

Turkcell Kadın Futbol Ligi Sağlık Çalışanları Sezonu’nda final zamanı geldi. Pandemi nedeniyle Türkiye’de ilk defa tek devreli eliminasyon sistemine göre oynanan lig maçlarının ardından çeyrek final ve yarı finali geçen 2 takım kupaya ulaşmak için mücadele etme hakkı kazandı. Antalya’da oynanan ve erken final olarak nitelendirilen karşılaşmada ALG Spor’u penaltı atışları sonunda 2-1 yenen Beşiktaş JK Vodafone Kadın Futbol Takımı ile yarı finalde Fomget Gençlik Spor’u 1-0’lık sonuçla deviren Fatih Vatan Spor karşı kaşıya gelecek.

Haberin Devamı

Tüm karşılaşmalarda olduğu gibi yine Antalya Arslan Zeki Demirci Spor Kompleksi’ndeki final, 5 Mayıs tarihinde oynanacak, D-Smart 82. kanalda naklen yayınlanacak.

İşte Turkcell Kadın Futbol Ligi Sağlık Çalışanları Sezonunda program şöyle:

5 MAYIS FİNAL

18.00: Beşiktaş JK Vodafone Kadın Futbol Takımı – Fatih Vatan Spor

5 MAYIS 3.’lük Maçı

14.00 ALG Spor – Fomget Gençlik Spor