Futbol Yuri Gorshkov: Galatasaray benimle iletişime geçti!
Paylaş
Yuri Gorshkov: Galatasaray benimle iletişime geçti!

Krylya Sovetov'da forma giyen sol bek Yuri Gorshkov, Rus basınına yaptığı açıklamada Galatasaray'ın transfer için kendisiyle iletişime geçtiğini açıkladı.

Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ederken Rusya'dan flaş bir açıklama geldi. Krylya Sovetov'un sol beki Yuri Gorshkov, Rus basınına yaptığı açıklamada Galatasaray'ın kendisiyle iletişime geçtiğini açıkladı.

Haberin Devamı

Gorshkov yaptığı açıklamada, "Aralık ayında Galatasaray'dan beni aradılar. Benimle ilgilendiklerini belirttiler ve fikrimi sordular. Ben de 'Menajerimi arayın' şeklinde cevap verdim. Kulüpl ve menajerimle konuşmaları gerektiğini söyledim." ifadelerini kullandı.

Gorskhov basında yer alan 'Transfer bitti' haberlerinin ardından menajeriyle konuştuğunu belirterek "Bu haberlerin ardından hemen menajerimi aradım. Bana 'Yazılanlar doğru değil. Sen oyununa konsantre ol' dedi.

Galatasaray'dan bir yönetici tarafından arandığını ifade eden Yuri Gorshkov, yaz transfer dönemi için birçok mesaj aldığını söyledi. 22 yaşındaki futbolcunun Krylya Sovetov ile Haziran 2023'e kadar sözleşmesi bulunuyor.