Futbol Yusuf Yazıcı'ya büyük şok: CSKA opsiyonu kullanmayacak!
Paylaş
Yusuf Yazıcı'ya büyük şok: CSKA opsiyonu kullanmayacak!

Rusya'nın CSKA Moskova takımında kiralık olarak forma giyen Yusuf Yazıcı, ilk maçından itibaren müthiş bir çıkış yakalamıştı. 10 maçta 8 golü olan Yusuf Yazıcı'ya sarsıcı bir haber geldi.

Bu sezon Fransız ekibi Lille’de istediği şansı bulamayan Yusuf Yazıcı, kariyerine farklı bir ülkede devam edebilir. Fransa'da Ligue 1 ekiplerinden Lille'de forma giyen milli futbolcu Yusuf Yazıcı, bu transfer döneminde takımından ayrılabilir.

Haberin Devamı

Lille'den CSKA Moskova'ya kiralık olarak transfer olan ve Rusya'da yeniden eski formuna kavuşan milli futbolcu performansıyla göz dolduruyordu. Ancak Rus basını yıldız futbolcunun yükselen grafiğine rağmen CSKA'nın satın alma opsiyonunu kullanmama kararı aldığını duyurdu.

CSKA Moskova'nın Yusuf Yazıcı için satın alma opsiyonu vardı. Bu opsiyonun 15 Mayıs'ta sona ermesinin ardından Avrupa'nın bazı kulüpleri devreye girdi. CSKA Moskova'nın opsiyon tarihini ertelemek istediği öğrenilirken, bu talep milli futbolcunun bonservisinin elinde bulunduran Lille tarafından kabul görmedi.

Rus basınından Sport 24'ün haberine göre, CSKA Moskova, 25 yaşındaki futbolcunun satın alma opsiyonunu kullanamayacak ve Yusuf, sezon sonunda Lille'e geri dönecek. Milli futbolcu, devre arasında transfer olduğu CSKA Moskova'da şu ana kadar 10 maçta 8 kez fileleri havalandırdı.

Haberin Devamı

Bu gelişme üzerine ligi şampiyon olarak tamamlayan Zenit'in yanı sıra ikinci basamakta yer alan Dinamo Moskova, Yusuf Yazıcı'nın durumunu yakından takip ediyor. 25 yaşındaki oyuncuyla Avrupa'nın büyük liglerinden kulüpler de ilgileniyor.

Fanatik