Futbol Ziraat Türkiye Kupası finali ne zaman oynanacak? Yukatel Kayserispor ile Demir Grup Sivasspor Ziraat Türkiye Kupası finali hangi kanalda?
Paylaş
Ziraat Türkiye Kupası finali ne zaman oynanacak? Yukatel Kayserispor ile Demir Grup Sivasspor Ziraat Türkiye Kupası finali hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası finali için geri sayım başladı. Türkiye’nin ikinci büyük kupasının verildiği turnuvada Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe erken elenerek kupa hayaline veda etmişti. Yukatel Kayserispor ile Demir Grup Sivasspor’un karşı karşıya geleceği Ziraat Türkiye Kupası finalinin ne zaman ve hangi kanalda yayınlanacağı merak konusu oldu…

Ziraat Türkiye Kupası finali Yukatel Kayserispor ile Demir Grup Sivasspor arasında oynanacak. Sadece takımların taraftarları değil, pek çok futbol sever de bu heyecanlı karşılaşmayı canlı olarak izleyebilmenin planını yapıyor. Peki, Ziraat Türkiye Kupası finali ne zaman oynanacak?  Yukatel Kayserispor ile Demir Grup Sivasspor Ziraat Türkiye Kupası finali hangi kanalda? İşte yanıtı…

Haberin Devamı

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI FİNALİ NE ZAMAN OYNANACAK? 

Yukatel Kayserispor ile Demir Grup Sivasspor arasında gerçekleşecek Ziraat Türkiye Kupası finali 26 Mayıs Perşembe günü oynanacak. İstanbul Olimpiyat Stadı'ndaki karşılaşma saat 20.45'te başlayacak.

YUKATEL KAYSERİSPOR İLE DEMİR GRUP SİVASSPOR ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI FİNALİ HANGİ KANALDA?

Yukatel Kayserispor ile Demir Grup Sivasspor Ziraat Türkiye Kupası finali A Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.