Spor Galatasaray başkanını seçti! İşte sandıklardan çıkan sonuç

Galatasaray başkanını seçti! İşte sandıklardan çıkan sonuç

Paylaş
Galatasaray başkanını seçti! İşte sandıklardan çıkan sonuç

Galatasaray Kulübü Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu'nda Dursun Özbek, başkan seçildi. 2'nci kez başkanlığa seçilen Özbek, sarı-kırmızılı kulübün 103'üncü dönem başkanı oldu

Galatasaray’ın yeni başkanı Dursun Özbek oldu. Özbek, toplam 2 bin 208 oy olarak başkan seçildi.
Galatasaray Olağan Seçim Genel Kurulu, Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu’nda gerçekleşti. Sabah saat 11.00’de başlayan oy verme işlemi, saat 15.00’de sona erdi ve oy sayımına geçildi. Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbek’in yarıştığı başkanlık seçiminde 4 bin 459 oy kullanıldı.

Haberin Devamı
Dursun Özbek: Galatasaray’a getirmek istediğim barış var Galatasaray yeni başkanı Dursun Özbek, seçimi kazandıkları için çok mutlu olduğunu belirterek, "Galatasaray için çok sevinçliyim. Galatasaray’da yapmak istediğim projelerim vardı. Galatasaray’a getirmek istediğim barış var. Sevgi iklimini getirmek istiyorum" dedi.

İlk sandık Dursun Özbek’in

Açıklan ilk sandıkta Dursun Özbek önde çıktı. İlk sandıkta Dursun Özbek 97, Eşref Hamamcıoğlu 76 oy aldı. Dursun Özbek’in oy kullandığı ikinci sandıkta ise Hamamcıoğlu’na daha fazla oy geldi. İki numaralı sandıkta Eşref Hamamcıoğlu 113, Dursun Özbek 107 oy aldı. Hamamcıoğlu’nun oy kullandığı üçüncü sandıkta da Eşref Hamamcıoğlu 98, Dursun Özbek 92 oy elde etti.

İlk 10 sandıktan Eşref Hamamcıoğlu çıktı

Açılan ilk 10 sandık sonucunda başkan adaylarından Eşref Hamamcıoğlu, en çok oyu olan isim oldu. 10 sandık sonucunda Eşref Hamamcıoğlu 973 oy toplarken, Dursun Özbek, 826 oyda kaldı. İlk 10 sandıkta Hamamcıoğlu 7, Özbek de 3 sandıkta en fazla oy alan isim oldu.

Dursun Özbek 22. sandıkta öne geçti

Haberin Devamı

Açılan 17. sandık ile beraber oy sayısını arttıran Dursun Özbek, 22. sandık sonucunda öne geçti. 22. sandıkta Dursun Özbek’e 94, Eşref Hamamcıoğlu’na 76 oy çıktı ve Özbek toplamda 1935’e 1924 yaptı.

Açıklanan oylar sonucunda beyaz oylarla birlikte toplamda 2 bin 208 oy alan Dursun Özbek, sarı-kırmızılıların yeni başkanı seçildi. Eşref Hamamcıoğlu da toplam 2 bin 73 oy aldı.

"Hep beraber Galatasaray’ı hepimizin gurur duyacağı bir hale getireceğiz"

Galatasaray’ın yeni başkanı Dursun Özbek, "Bu seçimde kazanan, kaybeden diye bir şey yok. Yarından itibaren hep beraberiz, kol kolayız. Hep beraber Galatasaray’ı, hepimizin, çocuklarımızın, torunlarımızın da gurur duyacağı bir hale getireceğiz” dedi.

Galatasaray Olağan Seçim Genel Kurulu, Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu’nda gerçekleşti. Galatasaray’ın yeni başkanı Dursun Özbek oldu. Özbek toplam 2208 oy olarak başkan seçildi. Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından kürsüye çıkan Özbek, açıklamalarda bulundu.

Seçimlerin Galatasaray’ın demokrasi şöleni olduğunu söyleyen Dursun Özbek, "Bugün de böyle oldu. Harika bir gündü, herkes el ele, kol kolaydı. Bugün burada Galatasaray’ın geleceği için irade gösteren tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Sağ olun, var olun. Bu yola benimle beraber çıkan tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar, var olsunlar. Bu süreçte yanımda olan eşim ve kardeşime, tüm aileme teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar, var olsunlar. Eşref kardeşime de ve ekibine de çok teşekkür ediyorum. Gerçekten çok kibar bir yarış oldu. Sağ olsunlar, var olsunlar.

Haberin Devamı

Yarın bambaşka bir gün. Yarın hep beraber, hep birlikte olmanın zamanı geldi. Size vaadim var Galatasaraylılar; Galatasaray’a sevgi iklimi getirmeye çalışacağız arkadaşlarımla beraber. Galatasaray’a barışı getirmek istiyorum. Artış barışın zamanı geldi. Bu seçimde kazanan, kaybeden diye bir şey yok.

Yarından itibaren hep beraberiz, kol kolayız. Galatasaray’ı güzel günlere taşımak için el ele, sırt sırta vermeye hazır mıyız sevgili arkadaşlar? Hep beraber Galatasaray’ı, hepimizin, çocuklarımızın, torunlarımızın da gurur duyacağı bir hale getireceğiz. Yaşasın Galatasaray" diye konuştu.

Bakan Kasapoğlu’ndan Dursun Özbek’e tebrik

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Galatasaray Kulübünün olağanüstü genel kurulunda başkanlığa seçilen Dursun Özbek’i tebrik etti.

Haberin Devamı

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Galatasaray Kulübünün bugün yapılan olağanüstü genel kurulunda başkanlığa seçilen Dursun Özbek için tebrik mesajı yayımladı. Bakan Kasapoğlu, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Galatasaray Spor Kulübü'nün bugün yapılan olağanüstü genel kurulunda başkanlığa seçilen Dursun Özbek ile yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum.”

***

Seçimde oyların dağılımı sandıklara göre şöyle oldu:
1.sandık: Dursun Özbek: 97 - Eşref Hamamcıoğlu: 76
2. sandık: Dursun Özbek: 107 - Eşref Hamamcıoğlu: 113
3. sandık: Dursun Özbek: 92 - Eşref Hamamcıoğlu: 98
4. sandık: Dursun Özbek: 86 - Eşref Hamamcıoğlu: 106
5. sandık: Dursun Özbek: 63 - Eşref Hamamcıoğlu: 122
6. sandık: Dursun Özbek: 71 - Eşref Hamamcıoğlu: 121
7. sandık: Dursun Özbek: 80 - Eşref Hamamcıoğlu: 95
8. sandık: Dursun Özbek: 91 - Eşref Hamamcıoğlu: 85
9. sandık: Dursun Özbek: 65 - Eşref Hamamcıoğlu: 64
10. sandık: Dursun Özbek: 74 - Eşref Hamamcıoğlu: 93
11. sandık: Dursun Özbek: 81 - Eşref Hamamcıoğlu: 70
12. sandık: Dursun Özbek: 84 - Eşref Hamamcıoğlu: 98
13. sandık: Dursun Özbek: 87 - Eşref Hamamcıoğlu: 87
14. sandık: Dursun Özbek: 79 - Eşref Hamamcıoğlu: 75
15. sandık: Dursun Özbek: 92 - Eşref Hamamcıoğlu: 60
16. sandık: Dursun Özbek: 79 - Eşref Hamamcıoğlu: 81
17. sandık: Dursun Özbek: 82 - Eşref Hamamcıoğlu: 74
18. sandık: Dursun Özbek: 94 - Eşref Hamamcıoğlu: 80
19. sandık: Dursun Özbek: 103 - Eşref Hamamcıoğlu: 92
20. sandık: Dursun Özbek: 134 - Eşref Hamamcıoğlu: 79
21. sandık: Dursun Özbek: 100 - Eşref Hamamcıoğlu: 79
22. sandık: Dursun Özbek: 94 - Eşref Hamamcıoğlu: 76
23. sandık: Dursun Özbek: 155 - Eşref Hamamcıoğlu: 59
24. sandık: Dursun Özbek: 116 - Eşref Hamamcıoğlu: 85

Haberin Devamı
Galatasaray'da olağanüstü seçimli genel kurul başladı Galatasaray Spor Kulübü Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu, Galatasaray Lisesi'nde başladı. Dursun Özbek ve Eşref Hamamcıoğlu'nun sarı-kırmızlı kulübün başkanı olmak için yarıştığı olağanüstü seçimli genel kurul toplantısı öncesinde üyelere seslenen Galatasaray Başkanı Burak Elmas, görev sürecindeki ekip arkadaşlarına teşekkür etti ve iki başkan adayına başarılar diledi.