Spor Galatasaray'dan sezon ortasında ayrılan Fatih Terim ile ilgili sarı-kırmızılı kulüpten paylaşım geldi

Galatasaray'dan sezon ortasında ayrılan Fatih Terim ile ilgili sarı-kırmızılı kulüpten paylaşım geldi

Paylaş
Galatasaray'dan sezon ortasında ayrılan Fatih Terim ile ilgili sarı-kırmızılı kulüpten paylaşım geldi

Galatasaray'da Başkan Burak Elmas ile yaşadığı sorunlar sebebiyle ocak ayında takımdan ayrılan Fatih Terim yeni sezon öncesi bir takım ile anlaşmadı. Terim ile ilgili Galatasaray Kulübü'nden flaş bir paylaşım geldi.

Süper Lig'de istediği sonuçları elde edemeyen Galatasaray Avrupa'da aldığı sonuçlarla memnun etti. Fatih Terim önderliğindeki Galatasaray; Marsilya, Lazio ve Lokomotiv Moskova'nın olduğu grubu namağlup lider olarak tamamlayarak bir üst tura çıkmıştı. Terim'in ayrılığı sonrası Barcelona ile eşleşen Cimbom, İspanyol deviyle kıran kırana maçlar çıkarsa bile tur atlayan Barcelona olmuştu.

Haberin Devamı

Galatasaray forması giyen Oğulcan Çağlayan ile Peri Ispartalı dünyaevine girdi. Oğulcan'ı düğününde Fatih Terim başta olmak üzere futbolcu arkadaşları yalnız bırakmadı. Oğulcan Çağlayan ve Peri Ispartalı çiftinin nikah şahitliğini Fatih Terim ve Arda Turan yaptı. Futbolcular da düğünden özel fotoğraflar paylaşmayı ihmal etmedi.

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Fatih Terim, Oğulcan Çağlayan ve Peri Ispartalı'nın nikahı öncesinde konuştu. Terim: "Ben de haziran ayında evlenmiştim. Ayın 22'sinde 40. yılımızı kutlayacağız. Onun için bunu özellikle söylüyorum. Evlilik cüzdanı değerli bir evrak. Bir defter değil. Aileyi bir arada tutan, aileyi mutlu eden, mutsuz eden çok önemli bir evrak." ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

GALATASARAY'DAN TERİM PAYLAŞIMI

Sarı kırmızı takım resmi sosyal medya hesabından, efsanesi Fatih Terim'in kulübe ilk giriş tarihi olan 8 Temmuz 1974 yılı dolayısıyla paylaşım yaptı.

Galatasaray, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Galatasaray efsanesi Fatih Terim'in kulübümüze ilk imzası. 8 Temmuz 1974. İmparatorumuzun kazandırdıklarıyla gurur duyuyoruz."

TERİM MASTERCHEF'TE

Ünlü teknik adam, beğeniyle izlenen Masterchef yarışmasının yapıldığı stüdyoya ziyarette bulundu. Terim, şef Mehmet Yalçınkaya ve program yapımcılarından olan İrem Kanan ile fotoğraf çektirdi. Mehmet Yalçınkaya, koyu bir Galatasaraylı olduğunu söylerken geçtiğimiz günlerde Terim'i yeni açtığı kendini restoranında ağırlamıştı.

Öte yandan Fatih Terim, bu senin Şampiyonlar Ligi finalinde Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu kanalda yorumcu olarak yer almıştı.