Guirassy’de sona doğru

Fenerbahçe, Gineli forvet için Borussia Dortmund’un inadını kırdı. 40 milyon eurodan başlayan pazarlıklarda rakam 30’lu seviyelere geldi.
Sarı-lacivertlilerde başkan Aziz Yıldırım seçildiği günden bu yana hücumda Vedat Muric-Serhou Guirassy hattını kurmak istiyor. Muriç’i alan Kanarya, Gineli yıldızın transferinde de önemli mesafe kat etti. Pazarlıkların ilk günlerinde 40 milyon eurodan aşağı düşmeyen Borussia Dortmund Fenerbahçe’nin teklifine yaklaşmaya başladı. Sarılacivertliler 30 yaşındaki golcüyü 25-30 milyon euro bandında renklerine bağlamak için temaslarını hızlandırdı. Guirassy’nin de Kanarya’ya sıcak baktığı kaydedildi.
İDMANA DEVAM
Fenerbahçe sezonun ilk resmi maçı olan Gornik Zabrze karşılaşması öncesinde hazırlıklarını sürdürüyor. Şampiyonlar Ligi ön elemesinde karşılaşacakları Zarbze mücadelesi öncesinde teknik direktör İsmail Kartal oyuncularının idman performansından memnun. Sarı-lacivertli futbolcular camianın Şampiyonlar Ligi özlemini dindirmek istiyor.
11’İ BELİRLEDİ
Kanarya, yarın Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında Gornik Zabrze ile karşılaşacak. Sarı-lacivertlilerin hocası İsmail Kartal, bu randevu öncesinde ilk 11’ini büyük oranda belirledi. Deneyimli hocanın mücadelede kalede Mert Günok’u oynatması bekleniyor. Savunma hattını Mert Müldür, Skriniar, Oosterwolde ve Levent’ten kuracak. Önlerinde Guendouzi ile Fred olacak. Hücum hattı da Asensio, Kerem Aktürkoğlu, İrfan Can Kahveci ve Talisca’dan oluşacak.
Şerif ve Prens Selman bir araya geldi! Türkiye'nin de yer alacağı zirve öncesi kritik temas
KKTC Cumhurbaşkanı Erhürman: Rum tarafı BM'nin güven artırıcı önerisini kabul etmedi
Yapay zeka ile 'doğada var olmayan virüs' üretildi! 'Bilim dünyasında dönüm noktası'
Vaka sayısı 3 bin 973'e yükseldi! Ölümcül salgın hızla yayılıyor... Bir ülkede alarm
Lisede korkunç saldırı! Önce büyükanne ve dedesini öldürdü, sonra okulu kana buladı




