SporHedef yine Jorgensen

Hedef yine Jorgensen

Hedef yine Jorgensen

Kartal’ın hocası Yalçın devre arasında alamadığı Danimarkalı eldiven için yazın bir hamle yapılmasını daha istedi.

Beşiktaş’ta teknik direktör Sergen Yalçın sportif açıdan sıkıntıdaki kulübü limana yanaştırmaya çalışırken diğer taraftan gelecek sezonun kadrosunu inşa etmek için büyük çaba sarf ediyor. Gelecek yıl şampiyonluk mücadelesi vermeleri gerektiğini belirten Yalçın kadroyu baştan sona yenileyecek. Kalede Ersin Destanoğlu’ndan memnun olsa da oyuncunun taraftarla ilişkisi güçlü değil. Bu sebeple devre arasında Chelsea’den istediği kaleci Filip Jorgensen için yaz transfer döneminde bir hamle daha yapılmasını isteyecek. 24 yaşındaki oyuncunun kontratı 2031 yılında sona eriyor. 15 milyon euro bonservisi var.

Haberin Devamı

TOURE SOL KANADA

Kartal’ın hocası Sergen Yalçın, Samsunspor karşısında Ndidi’nin forma giyemeyecek olması sebebiyle Olaitan’ın yerini değiştirecek. Bu sezon 3 ayrı mevkide oynattığı Olaitan’ı merkeze çekecek. Sol kanatta ise sakatlığını atlatan El Bilal Toure forma giyecek.

İDMANA DEVAM

Beşiktaş, Samsunspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Sergen Yalçın yönetimindeki çalışmada oyuncuların hırsı dikkat çekti.

OH ÇOK MUTLU

Siyah-beyazlıların yıldızı Hyeon-gyu Oh, Beşiktaş’ta çok mutlu. Güney Koreli forvet, Bundesliga’dan kendisini isteyen takımlara kapıyı kapattı. Kariyerini Beşiktaş’ta sürdürmeyi planlıyor.