Inter-Barcelona maçına hakem Marchiniak damga vurdu

Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçında Inter ile Barcelona, 3-3'ün rövanşında karşı karşıya geldi. Inter'in 4-3 galibiyetiyle sona eren maçın ardından Hakem Symon Marciniak'ın kararları gündeme oturdu.
Mücadeleyi son Dünya Kupası finalinde düdük çalan Polonyalı hakem Szymon Marciniak yönetti. Hem Inter hem de Barcelona tarafı deneyimli hakeme ve VAR'a çok tepkiliydi. Mücadele içerisinde topsuz alanda Acerbi, Inigo Martinez'in yanından geçerken bir şeyler söyledi. O sırada Martinez dönüp bir hareket yaptı. İtalyan savunmacı rakibinin kendisine tükürdüğünü iddia ederek Polonyalı hakeme şikayette bulundu. Marciniak da VAR da oralı olmadı.
PENALTI İTİRAZLARI
Barcelona hücumunda, Inter ceza sahasına gönderilen topu Acerbi yerden hamle yaparak uzaklaştırmaya çalışmıştı. Barcelonalı oyuncular uzun süre elle oynama gerekçesiyle penaltı itirazı yaptı, ancak hakem oyunu devam ettirdi. Skor 3-3 devam ederken Barcelona'da Gerard Martin, Inter ceza sahasında topla buluştu. Rakibinden sıyrılmak isteyen Gerard Martin, Dumfries'in müdahalesiyle yerde kaldı. Barcelonalı oyuncular bir kez daha penaltı beklerken yine istedikleri karar çıkmadı.
-
İran, ABD üslerine saldırdı! Beyaz Saray’da hava savunma sistemleri aktive edildi
-
İran, Katar ve Irak’taki ABD askeri üslerini hedef aldı
-
Trump'tan flaş açıklama: Petrol fiyatlarını düşük tutun
-
Beyaz Saray'dan Hürmüz Boğazı açıklaması: Kapatmak aptallık olur
-
Trump: İran'da nükleer tesislerin 'yok edildiği' ifadesi doğru!