Kartal varsa umut vardır

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turu rövanş maçında Shakhtar Donetsk’e konuk olacak. Polonya’nın Krakow kentinde saat 21.00’de başlayacak mücadele HT Spor’dan yayınlanacak.
Gazete Haberi
İlk maçta Arda Turan’ın teknik direktörlüğünü yaptığı rakibine İstanbul’da 4-2 kaybeden siyah-beyazlılar, tur için tüm kozlarını oynayacak. Kartal’da sakatlıkları bulunan Mustafa ve Can ile Spartak Moskova’yla anlaşmak üzere olan Gedson, Polonya’ya giden kafileye dahil edilmedi. Emrecan Uzunhan, Onana ve Chamberlain de UEFA listesine yazılmamıştı. Beşiktaş, rakibini elemesi durumunda 3. eleme turunda Şampiyonlar Ligi’ndeki Rangers- Panathinaikos eşleşmesinin kaybedeniyle eşleşecek. Siyah-beyazlı takım, elenirse yoluna UEFA Konferans Ligi 3. eleme turunda devam edecek. Beşiktaş, Konferans Ligi 3. eleme turunda St. Patrick’s-Kalju eşleşmesinin kazananıyla karşılaşacak.
254. SINAV
Beşiktaş, Avrupa kupalarında 254. maçına çıkacak. Geride kalan süreçte oynadığı 253 müsabakada 95 galibiyet alan siyah-beyazlılar, 49 beraberlik ve 109 yenilgi yaşadı. Kartal, Avrupa arenasında 340 gol kaydederken kalesinde ise 388 gol gördü.
OLE’DEN İLK GOL VURGUSU
Beşiktaş Teknik Direktörü Ole Gunnar Solskjaer, Shakhtar karşısında ilk golün önemine dikkat çekti. Norveçli hoca, “İki gol bulmak zorundayız. Kendimizi bu maçta daha iyi yansıtmalıyız. İlk yarısı bitti maçın, ikinci yarı oynanacak. Birinci golü atmak çok önemli, hayat memat meselesi” dedi. Gedson’un ayrılığını da değerlendiren Solskjaer, “Gedson sadece çok iyi bir oyuncu değil, aynı zamanda çok iyi bir karakterdi. Onu ne kadar sevsek de tutamadık. Bununla başa çıkmayı öğrenmemiz lazım” ifadelerini kullandı.
GEDSON GERÇEKLERİ
Kartal, Gedson’un yüzde 50 hissesini 10 milyon euroya Benfica’dan almıştı. Ardından Portekizli futbolcunun transferi için Spartak Moskova ile görüşmelerin başladığı KAP’a bildirilmişti. Siyah-beyazlıların, Rus ekibiyle 20 milyon euro peşin ve 5 milyon euro bonus karşılığı el sıkıştığı öğrenildi. Yönetimin, Benfica’ya ödenecek 10 milyon euroyu ise 2030 yılına kadar taksitler halinde vereceği belirtildi.
ORKUN BELİRSİZ
Siyah-beyazlıların yeni transferi Orkun Kökçü, hafif sakatlığı bulunmasına rağmen Polonya’ya götürüldü. Milli futbolcunun durumu bu sabah netlik kazanacak. Ancak yıldız orta sahanın riske edilmeyip maça yedek soyunması bekleniyor.
ROYAL’DEN İTİRAF
Flamengo’ya imza atan Emerson Royal, transfer süreciyle ilgili itiraflarda bulundu. Brezilya basınına konuşan tecrübeli sağ bek, “Beşiktaş’la görüşme halindeydim. Her şey hazırdı, hatta uçak bileti bile hazırdı, benim için alınmıştı. Menajerim evdeydi ve bana Flamengo’dan gelen teklifi anlattı. Her şey çok hızlı gelişti, bir gecede oldu bitti” dedi.
Tatil evinde korkunç son! 17 yaşındaki genç duşta elektrik akımına kapılarak öldü
Yazın mangal yapmak yasaklanabilir! Ülkede aşırı sıcak alarmı
Cani baba 2 oğlunu diri diri ateşe verdi! Boşandığı eşinden böyle intikam aldı
Trump'ın Türkiye'den gizli uçuşunda yeni ayrıntı! CIA İsrail istihbaratına güvenmedi
7.4 ile sarsılmıştı! Kolombiya’dan can kaybı artıyor




