Lukaku Fener'de

Napoli, 6 milyon euro ve bonuslar karşılığında “Evet” dedi, 33 yaşındaki Belçikalı forvet sağlık kontrolünden geçti. Resmi açıklama an meselesi.
Fenerbahçe, Romelu Lukaku’yu bitirdi. Napoli’nin yüksek bonservis bedelinde geri adım atmasıyla 6 milyon euro ve bonuslar karşılığında anlaşma sağlandı. Jet hızıyla sağlık kontrolünden de geçen 33 yaşındaki Belçikalı forvetin artık KAP’a bildirilmesi an meselesi. Ünlü İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio’nun verdiği detaylara göre Lukaku’nun temsilcisi Federico Pastorello son detayları görüşmek ve ödeme planını netleştirmek için İtalya’ya geçti.
10 MİLYON EURO ALACAK
Napoli’nin ikna edilmesinde Lukaku’nun diretmesinin önemli bir payı olduğu öğrenildi. Belçikalı forvet ile 2+1 yıllık sözleşme imzalanacak. Bonuslarla birlikte yıllık kazancının 10 milyon euro civarında olacağı öğrenildi. Lukaku’nun hafta sonu olmadan İstanbul’a geleceği belirtiliyor.
KURŞUNLAMADA 5 GÖZALTI
Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüs Rizespor maçı sonrasında Sürmene’de kurşunlanmıştı. 4 Nisan 2015’te yaşanan olayda kurşunlar otobüsün ön camına isabet etmiş, sürücü Ufuk Kıran başından yaralanmıştı. Otobüs şarampole yuvurlanmaktan kurtulmuş ve büyük bir facia önlenmişti. Olayla ilgili 5 şüpheli için 2020’de takipsizlik kararı çıkmıştı. Adalet Bakanı Akın Gürlek’in girişimi ile dosya yeniden açıldı. Takipsizlik kararı 17 Temmuz 2026’da kaldırıldı. HTS ve baz istasyonu kayıtları analizleri doğrultusunda dün düzenlenen operasyonla Emiral Aygüneş, Hakan Hatipoğlu, Özgür Ertürk, Özden Recep Kaplan ve Yusuf Öksüz gözaltına alındı. Operasyonda Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) raporu da etkili oldu. 2015 yılındaki ifadelerde maddi durumunun kötü olduğu ve bankalarla sorun yaşadığı belirtilen Yusuf Öksüz’ün 2017 ve sonrasında finansal durumunda olağan dışı bir iyileşme yaşanması operasyonun kilit olaylarından biri oldu.
GREENWOOD ETKİSİZ KALDI
Graz ile oynanan ilk maçta golünü atan Mason Greenwood dün ilk 11’deydi. İngiliz oyuncu çok net bir fırsatı harcarken, sahada kaldığı 62 dakikada olumlu bir hareket yapamadı. Greenwood, 63’te yerini Oğuz Aydın’a bıraktı
Ruhi Çenet’in Hasidik Yahudileri belgeseli tartışmaları alevlendirdi! Aylık 75 bin dolar mı veriliyor?
Savaş suçlusu Mladiç'in cenazesi Sırbistan'a getirildi! Askeri törenle karşılandı
Beyaz Saray'da 47 yıl sonra tarihi anlar! Trump Hasidik Yahudileri ağırladı
İran'a karşı kritik karar! ABD'nin planı değişti
Petrol hırsızlığı yapmak isterken can verdiler: Nijerya'da 43 ölü




