Messi'den Beckham itirafı! 'İdmanlara katılıyor'

Lionel Messi, David Beckham'ın Inter Miami'de antrenmanlara nasıl katıldığını açıkladı.
49 yaşındaki eski İngiltere kaptanı Beckham, Manchester United, Real Madrid, Milan, PSG ve LA Galaxy'de beş yıllık MLS kariyerinin ardından 2013'te futbolu bıraktı.
2014'te bir franchise'ı satın almak için 20 milyon sterlinlik opsiyonunu kullandığından beri Inter Miami'nin sahipliğinde yer alıyor.
Messi'nin 2023'te Florida'ya gelmesi ilgiyi artırdı ve eski Barselona takım arkadaşları Luis Suarez, Sergio Busquets ve Jordi Alba'nın da aralarında bulunduğu takımına FIFA tarafından bu yaz düzenlenecek genişletilmiş Kulüpler Dünya Kupası'nda tartışmalı bir yer verildi.
Ve 37 yaşındaki Arjantinli süperstar, Beckham tarafından hala alt edildiğini söyledi.
Messi şunları söyledi: "Gerçek şu ki etkileyici - David muhteşem bir insan. Buraya sık sık gelmese de, şehre geldiğinde birkaç günlüğüne uğruyor.Ama kulüp dışında da iletişim halindeyiz ve Miami'deyken de anlarımızı paylaştık."
Messi ayrıca ekledi;
"Çok basit bir insan, çok mütevazı, çok ulaşılabilir biri ve gerçek şu ki harika bir insan. Onu futbolun diğer tarafında görmek ve artık bir oyuncu olarak değil, bugün olduğu ve kulüp için temsil ettiği şeyin ötesinde görmek garip. Ama yine de kendini bir oyuncu gibi hissediyor çünkü buraya gelip sahaya çıkıyor. Antrenmanlarda topa yakın olmak ve bize yakın olmak istiyor."
"Buraya geldiğinde bunu deniyor ve en önemlisi sahip olduğu sadelik ve yakınlık. Onu tanımıyordum ve hiçbir şey beklemiyordum ama onun var olma biçimine şaşırdım."