Mesut Özil'in babasına hırsız şoku!

İngiltere'nin Arsenal takımının formasını giyen Türk asıllı Alman milli futbolcu Mesut Özil'in babası Mustafa Özil'in Muğla'nın Bodrum ilçesi Gündoğan Beldesi'ndeki villasına giren hırsızlar LCD televizyon ile bazı değerli eşyaları çaldı
17 Ocak 2014 , Cuma 19:28
Kızılburun Mevkisi’ndeki Q Sitesi yönetimi ünlü futbolcu Mesut Özil’in iki yıl önce menajerliğini de yapan babası Mustafa Özil için satın aldığı villanın penceresinin zorlanarak açıldığını, açık olduğunu farkedip, durumu jandarmaya bildirdi. Güvenlik kameraları ve bekçisi bulunan villada yapılan incelemede, LCD televizyon ve Play Station ve bazı değerli eşyaların çalındığı belirlendi.
Villada parmak izi incelemesi yapan jandarma, sitenin güvenlik kamerası görüntülerinden bir kişi olduğu belirlenen hırsızın yakalanması için çalışma başlattı. Jandarma sitenin bekçisi ile iki çalışanın da ifadelerine başvurdu. Jandarma, hırsızlıkla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.
DHA
BUNLARI DA OKUYUN
-
Metin Öztürk açıkladı! Dursun Özbek'le ne konuştular?
-
Samsunspor'da Çağdaş Atan dönemi başlamadan bitti
-
Fenerbahçe taraftarı takımı neden protesto etti?
-
NBA'de Konferans finallerinin adı Boston Celtics - Miami Heat ve Dallas Mavericks - Golden State Warriors
-
Küme düşen Altay'da Kazımcan Karataş Süper Lig devlerinin kıskacında