Spor 'Michy Batshuayi transferini N’Koudou bitirdi'

'Michy Batshuayi transferini N’Koudou bitirdi'

Paylaş
'Michy Batshuayi transferini N’Koudou bitirdi'

Emre Kocadağ, Belçikalı golcünün transferinin perde arkasını anlattı. Beşiktaş Asbaşkanı, 1 yıllığına kiraladıkları Batshuayi’nin ikna edilmesinde, N’Koudou’dan olumlu referans almasının önemli rol oynadığını söyledi.

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, kulübü Chelsea ve kendisiyle kesin anlaşma sağlanan Michy Batshuayi’nin transferinde Fransız oyuncuları Kevin N’Koudou’nun büyük katkısı olduğunu söyledi. Transfer teklifi yapmalarının ardından Batshuayi’nin, 201516 sezonunda Marsilya’da birlikte forma giydiği yakın arkadaşı N’Koudou’yu arayıp Beşiktaş ve Türkiye hakkında bilgi aldığını belirten Kocadağ, “N’Koudou bizim hakkımızda çok olumlu şeyler anlatınca Batshuayi diğer teklifleri reddedip Beşiktaş’a gelmeyi kabul etti” dedi.

Haberin Devamı

TEK EKSİĞİMİZ STOPER KALDI

Son olarak kaleci Mert Günok’u da renklerine bağladıklarını hatırlatan Emre Kocadağ, “Orta saha ve forvete önemli futbolcular aldık, şu an tek eksiğimiz stoper kaldı. O işi de bu hafta içinde halledip transferi kapatmayı planlıyoruz” ifadelerini kullandı. Kocadağ, takımda çok güzel bir ortam oluştuğunu da vurgulayarak, “Yönetim, teknik heyet ve futbolcular el ele verdik. Bu sezon sadece Türkiye’de değil, Avrupa’da da başarılı olacağız” diye konuştu.