Orta boş kaldı

Göztepe maçı öncesinde Beşiktaş’ta orta sahada sorun yaşanıyor. Kartal’da sakatlığı bulunan Wilfred Ndidi’ye, Salih Uçan da katılmıştı.
16 Eylül 2025 , Salı 07:00
Deneyimli futbolcu 2 hafta kadar sahalardan uzak kalacak. Göztepe ve Kayserispor karşılaşmalarında forma giyemeyecek. Kocaelispor mücadelesine yetiştirilmek isteniyor.
Haberin Devamı
Orkun Kökçü de son maçta kırmızı kart görmüştü. Beşiktaş, Orkun’un kartının iptali için TFF’ye başvuracak. Aksi halde Sergen Yalçın farklı arayışlara gidecek.
KANATLARA ÖZEL İDMAN
Beşiktaş’ta takıma son katılan isimler Cengiz Ünder ve Jota Silva için özel program hazırlandı. İki futbolcunun takım arkadaşlarının seviyesine gelmesi için atletik performans uzmanları özel antrenmanlar yaptırıyor. Sergen Yalçın’ın düzeninde kanatların rolü büyük. Bu sebeple iki ismin de bir an önce hazır hale getirilmesini istiyor.
BUNLARI DA OKUYUN
ABD'de uçak ormana düştü! 1'i çocuk 6 kişi hayatını kaybetti
Almanya'da sapık robot alarmı! Genç kıza saldırdı
Almanya'dan kalkan Hindistan uçağı kaçırılma kodu gönderdi
ABD ordusu gövde gösterisi yaptı! Geleceğin yapay zekalı savaş sistemleri sergilendi
Trump’tan Netanyahu’ya kritik talimat! Yeni saldırı iddiası: Hazırlıklarını yap




