Sahne senin Icardi

Cim Bom’un hocası Buruk, Osimhen’in yokluğunda Arjantinli forvetine sarıldı. Özel bir görüşme yapan Buruk “Seninle beraber bir tarih yazdık. Bu şampiyonluk için sana ihtiyacımız var” dedi.
Galatasaray art arda 4. şampiyonluk için en kritik viraja giriyor. Sarı-kırmızılılar önce Trabzonspor ardından da Göztepe ile deplasmanda karşılaşacak. Ve bu maçlar öncesinde en büyük eksiklik Victor Osimhen. Nijeryalı forvet, Şampiyonlar Ligi’nde Liverpool ile oynanan maçta Konate ile girdiği ikili mücadelede kolunu kırmıştı. Operasyon geçiren 27 yaşındaki oyuncu 1 ay yok. Onun yokluğunda sarı-kırmızılı camia, 3 senedir parçalı forma ile rekorları alt üst eden ancak son dönemde sorunlar yaşayan Mauro Icardi’ye sarıldı.
BERABER FOTOĞRAF VERDİLER
Aslan’da kritik Trabzonspor mücadelesi öncesinde teknik direktör Okan Buruk, Mauro Icardi ile özel bir görüşme yaptı. Buruk bu konuşmada “Buraya geldiğimizde takım ligi 13. sırada bitirmişti. Arka arkaya şampiyonluklar kazandık. Şimdi bir yenisine çok yakınız. Bu dönemde sana çok ihtiyacım var. Kaliteni biliyorum, sana güveniyorum” dedi. Arjantinli yıldız da hocasına elinden gelenin fazlasını yapacağının sözünü verdi. Kulüp önceki günkü idmanda Buruk ve Icardi’nin beraber olduğu bir kareyi paylaştı.
SARA’DAN KÖTÜ HABER
Brezilya Milli Takımı’na giden Gabriel Sara sakat döndü. MR sonucunda sol ayak bilek iç-ön yan bağlarında hasar ve kemikte ödem tespit edildi. Trabzonspor ve Göztepe maçlarında kesin olarak forma giyemeyecek. Sahalara tam olarak ne zaman döneceği tedaviye vereceği cevaba göre belli olacak. Yerine İlkay Gündoğan’ın oynaması bekleniyor.
BİLETLER BİTTİ
Galatasaray’ın cumartesi günü Trabzonspor ile karşılaşacağı maçın biletleri önceki gün satışa sunulmuştu. Galatasaray taraftarı, deplasman tribünü için satışa sunulan 2061 bileti tüketerek Trabzon’a geliyor.
ZİRVEYİ ZORLUYOR
Galatasaray ve Göztepe, Trendyol Süper Lig’de bu sezon savunmadaki başarılı performanslarıyla Avrupa’nın en iyi takımları arasında yer alıyor. Galatasaray ile Göztepe, UEFA sıralamasına göre Avrupa’nın en büyük 10 ligi sayılan İngiltere, İtalya, İspanya, Almanya, Fransa, Hollanda, Portekiz, Belçika, Türkiye ve Çekya’da mücadele eden takımlar arasında maç başına en az gol yiyen 10 ekip arasına girdi. Geride kalan 26 karşılaşmada kalesinde 18 gol gören Galatasaray, bu sezon Trendyol Süper Lig’de en az gol yiyen ekip konumunda bulunuyor. Göztepe ise 26 maçta yediği 20 golle bu alanda Galatasaray’ı takip ediyor. Türkiye’nin iki sarı-kırmızılı takımı, Avrupa’nın en büyük 10 ligindeki takımlar arasında maç başına en az gol yiyen 10 ekip arasında bulunuyor.
LANG’DAN MÜJDE! OYNAYABİLECEK
Sarı-kırmızılıların Liverpool ile oynadığı maçta el parmağı kopma derecesinde kesilen Noa Lang art arda iki operasyon geçirmişti. Bu dönemde Hollanda Milli Takımı’ndan davet alan ancak iki mücadelede oynamayan Lang’ın Trabzonspor’a karşı forma giyip giyemeyeceği merak konusuydu. 26 yaşındaki futbolcunun, bordo-mavililere karşı yüzde 100 hazır olduğu belirtildi. Teknik direktör Okan Buruk şans verirse oynayabilecek durumda.
Trump: İran, Hürmüz Boğazı’nda ABD helikopterini düşürdü
İsrail'den Lübnan’ın güneyine hava saldırısı! Ölü ve yaralılar var
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan yarın kritik zirve için Bulgaristan'a gidecek
Rusya’da bombalı dehşet! Seyir halindeki araç havaya uçtu: Can kaybı var
İsrail terörü sürüyor! Gazze’de 8 sivil daha hayatını kaybetti





