Sergen Yalçın: Ateşi yakmaya geldim

Beşiktaş’ın iki yıl sözleşme imzaladığı, KAP’a bildirdiği yeni hocası Sergen Yalçın, dün takımla birlikte ilk idmana çıktı. Tecrübeli hoca idman öncesi kısa bir konuşma yaparak, “Beşiktaş benim evim. Bu takımı her zaman takip ederim. Dolayısıyla kadroyu da, sorunları da, çözümü de biliyorum. Takımın potansiyeli var. Ben bu potansiyeli ateşlemeye geldim” dedi.
Gazete Haberi
GALİBİYETLE BAŞLAYALIM
Alanyaspor maçına dikkat çeken Yalçın, “Sizlerden tüm gücünüzü sahaya vermenizi istiyorum. Alanya’da galibiyetle başlayalım, sonrası gelecektir” uyarısı da yaptı. Yalçın’ın teknik ekibinde bulunan Murat Kaytaz’ın, “Yeni gelmedik, geri geldik. Hayırlı olsun, Allah utandırmasın” paylaşımı da dikkatlerden kaçmadı.
ALANYA’DA BEYAZ SAYFA
Beşiktaş, Sergen Yalçın yönetiminde ilk sınavını bugün Alanya deplasmanında verecek. Avrupa defterini kapatınca Solskjaer ile yollarını ayıran Karatal’da ikinci Sergen Yalçın dönemi de bu maçla başlayacak. Ligde iki maçı ertelenen Beşiktaş oynadığı tek maçta Eyüp’ü 2-1 mağlup etmişti. Siyah-beyazlı ekipte sakatlıkları bulunan Rashica, Paulista ve Mustafa Hekimoğlu yok. Yuvaya dönen Rıdvan Yılmaz ile takımdan ayrılması beklenen Amir Hadziahmetovic de Alanya’ya götürülmedi.
İKİ OYUNCUNUN ÜZERİNİ ÇİZDİ
Sergen Yalçın göreve başlar başlamaz yönetime raporunu sundu. Tecrübeli hoca Joao Mario ve Jonas Svensson’u kadrosunda istemediğini söyledi. Joao Mario kulüp arayışına başlarken, Norveçli sağ bek Svensson’u ise Fatih Karagümrük istedi.
Küba Ulusal Elektrik Sistemi devre dışı kaldı! Ülke karanlığa gömüldü
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan bugün Ukrayna'yı ziyaret edecek
İtalya'da Giorgia Meloni'yi üzen sonuç: 1 oyla kaybetti
Körfez'de can pazarı! İran açıkladı: ABD saldırılarında 30'dan fazla sivil öldü
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan 15 Temmuz mesajı






