SporSoares atağı

Soares atağı

Soares atağı

Şampiyonluk yolunda havluyu atan Beşiktaş’ta tek hedef kupa kalmıştı. Yönetim ve teknik ekip yeni sezonun kadro planlamasına başladı.

Başkan Serdal Adalı’nın, “Takviyelerle şampiyonluğa oynayacağız” sözüyle harekete geçildi. Teknik direktör Sergen Yalçın öncelikle forvet istedi. Liste başında ise Brezilya ekibi Flamengo’nun 30 yaşındaki yıldızı Everton Soares var.

Haberin Devamı

SICAK BAKIYOR

Flamengo, bu yılın sonunda sözleşmesi bitecek oyuncuyu makul bir fiyata satmaya hazır. Piyasa değeri 8 milyon euroya yakın oyuncunun Avrupa’ya dönmek istemesi de (2020-2022’de Benfica’da oynamıştı) Beşiktaş’ın işini kolaylaştırıyor. Bu sezon 20 maçta 3 gol ve 1 asist üreten Soares’in, tecrübesi ve hücum hattındaki etkisiyle takıma güç katacağı düşünülüyor.